HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

UR-U034 bicepsmachine - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U034-k2t4 2.0
UR-U034 bicepsmachine - UpForm
UR-U034 bicepsmachine - UpForm
UR-U034 bicepsmachine - UpForm
UR-U034 bicepsmachine - UpForm
UR-U034 bicepsmachine - UpForm
UR-U034 bicepsmachine - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 048,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 025,00 €Normale prijs:4 600,00 € -12%
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De UR-U034 van het merk UpForm is een onmisbaar apparaat waarmee je je tweekoppige bovenarmspieren effectief kunt trainen. De machine is bedoeld voor commercieel gebruik. De UR-U034 bicepsmachine heeft veel functies die hem onderscheiden van concurrerende sporttoestellen. Verstelling van de zitting, ergonomische en wendbare handgrepen en eenvoudige gewichtsverandering via de stapel zijn slechts enkele van de vele voordelen van deze machine.

Biceps zijn voor velen een trainingsprioriteit, dus het zou een goed idee zijn om de UR-U034 bicepsmachine in je sportschool te hebben.

Gewichtsverandering door de gewichtstapel

De gewichtstapel van het UR-U034 station bestaat uit 12 platen van elk 7,5 kg en een extra plaat van 3,75 kg. Op elke plaat zit een sticker met het gewicht in kilogram en pond. Met behulp van het gewichtsblok kan de gewichtsbelasting snel, eenvoudig en gemakkelijk worden aangepast aan het trainingsniveau zonder van de machine af te hoeven stappen. Met de extra plaat kan het gewicht nauwkeurig worden aangepast in stappen van 3,75 kg.

Veiligheid

De machine is ontworpen voor maximale veiligheid tijdens de training. Met de UR-U034 elimineer je het risico dat je de barbell laat vallen, wat wel kan gebeuren als je traint op een traditionele bicep curl tafel. Dit is slechts een van de vele kenmerken die het voordeel van deze innovatieve machine ten opzichte van andere biceps trainingsapparatuur laten zien.

Beweegbare handgrepen

De beweegbare handgrepen maken biceptraining op verschillende niveaus mogelijk, waardoor verschillende delen van de biceps worden geactiveerd. Je kunt de handgrepen comfortabel en gemakkelijk vastpakken in een hoek die bij jou past.

Anti-slip handgrepen

Voor een comfortabele training zijn ergonomische, antislip handgrepen gebruikt om een stevige grip te garanderen, zelfs tijdens intensieve oefeningen.

Verstelbare zitting

De hoogte van de zitting kan in vijf stappen worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Deze aanpassing maakt een optimale trainingshouding mogelijk, wat een positief effect heeft op de algehele trainingskwaliteit.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen een tijdloos design voor de producten uit de R-Line serie van het merk UpForm. Over elke stap is zorgvuldig nagedacht, van planning tot productie, om uiteindelijk een product van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Robuuste geperforeerde bekleding

De zwarte bekleding is gemaakt van een robuust materiaal dat zweet- en slijtvast is. De perforatie zorgt voor voldoende ventilatie en verbetert de vochtafvoer, waardoor de pad zelfs tijdens intensieve training fris en droog blijft.

Stevige constructie

De constructie van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn massieve profielen met een dikte van 3 mm gebruikt om de stabiliteit van de hele constructie te garanderen.

Technische specificaties
lengte
116,8 cm
breed
109,9 cm
hoogte
147,1 cm
Gewicht
243 kg
Stapel
12 x 7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
regulatie
5 voorwerpen
Profil
125 x 60 x 3 mm,
pijp 60,3 x 3,2 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel