HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Olympische Gewichtenboom MP-S203 2.0

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-S203_2.0-k2
Olympische Gewichtenboom MP-S203 2.0
Olympische Gewichtenboom MP-S203 2.0
Olympische Gewichtenboom MP-S203 2.0
Olympische Gewichtenboom MP-S203 2.0
Olympische Gewichtenboom MP-S203 2.0
Olympische Gewichtenboom MP-S203 2.0
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
500,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:497,00 €Normale prijs:568,00 € -12%
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De MP-S203 2.0 standaard is een apparaat waarmee je zeker weet dat je je club op orde houdt. Hij is gemaakt van een dik profiel van 100x50 mm met een wand van #3 mm.

Bussen voor de lading

Let op de afwerking van de bussen: ze zijn gemaakt van sterk polyamide, zodat ze niet krassen als je ze belast.

Een dikke rubberen bumper zorgt ervoor dat de geplaatste schijven niet tegen de rekstructuur stuiteren.

Stabiele basis

Wat telt bij de beste kwaliteitsstandaarden is hun stabiliteit. We willen je verzekeren dat het MP-S203 2.0 statief uit de PRO 2.0 serie, met zijn enorme gewicht en stevige, grote voet, onverplaatsbaar is!

Esthetisch ontwerp

Naast perfect vakmanschap worden de producten van de PRO 2.0 lijn gekenmerkt door een aantrekkelijk design.

Verplaats jezelf in de rol van de klant van je club. De beslissing of hij naar je sportschool zal gaan, hangt af van zijn eerste indruk nadat hij de deuren van de club is gepasseerd. Bedenk wat hem zal overtuigen: apparatuur met een moderne, aantrekkelijke vorm of een oud, vierkant en lomp ontwerp?

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
92 cm
breed
70 cm
lengte
65 cm
Gewicht
30,5 kg
Gewicht belasting
600 kg
Ruimte voor halterschijven
6 x MP-A001 2.0,
diameter 50 mm,
Lengte 22 cm
Benodigde ruimte
0,46 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
kleur
zwart
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel