HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Halterstandaard voor halterschijven en handvat MH-S206 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-S206
Halterstandaard voor halterschijven en handvat MH-S206 - Marbo Sport
Halterstandaard voor halterschijven en handvat MH-S206 - Marbo Sport
Halterstandaard voor halterschijven en handvat MH-S206 - Marbo Sport
Halterstandaard voor halterschijven en handvat MH-S206 - Marbo Sport
Halterstandaard voor halterschijven en handvat MH-S206 - Marbo Sport
Halterstandaard voor halterschijven en handvat MH-S206 - Marbo Sport
Halterstandaard voor halterschijven en handvat MH-S206 - Marbo Sport
Halterstandaard voor halterschijven en handvat MH-S206 - Marbo Sport
Model:
206
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
59,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:59,00 €Normale prijs:67,50 € -13%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Als je alles wat je nodig hebt voor een thuistraining op een standaard wilt zetten, profiteer dan van de uitstekende functionaliteit en ergonomie van de MH-S206.

* De afgebeelde halterschijven en halterstang zijn niet bij de levering inbegrepen.

De zwart gepoedercoate halterstandaard MH-S206 heeft een maximaal draagvermogen van 200 kg, wat te danken is aan de robuuste constructie van 40 x 40 mm profielen. De standaard is uitgerust met vier 20 cm lange houders.

Toegepaste oplossingen

Belastbaar tot 200 kg

De MH-S206 standaard garandeert uitstekende stabiliteit. Dankzij de robuuste constructie kun je halterschijven met een maximaal totaalgewicht van 200 kg veilig opbergen.

Opnames van gewichtplaten

Elk van de vier 20 cm lange opnamen met een diameter van 25 mm bewijst de buitengewone functionaliteit van de gepresenteerde halterstandaard. Uiteindelijk kun je er 200 kg op dragen.

Ruimte voor halter

Op de standaard MH-S206 vind je ook ruimte voor een dumbbell bar met een maximale diameter van 30 mm.

Nu kun je je complete halterset op een standaard opbergen!

Voetdoppen

We weten heel goed dat een apparaat voor privégebruik ontworpen moet zijn voor verschillende grondsoorten.

Of u nu een parketvloer heeft of iets anders - deze standaard kan overal worden gebruikt. Dankzij de voetdoppen weet je zeker dat de vloer beschermd is.

Gereedschapskist

Bij de set wordt een sleutelset in de maten 13 en 17 meegeleverd. Je ontvangt het gereedschap dat je nodig hebt om het product zelf in elkaar te zetten.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrustingen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben het beveiligingscertificaat en het beste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
68 cm
breed
59 cm
lengte
55 cm
Gewicht
5 kg
Gewicht belasting
200 kg
Profil
40 x 40 mm
Gewichtplaathouders
4 szt.,
diameter 25 mm,
Lengte 20 cm
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel