HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Muurbeugel voor stangen en halterschijven MH-S208 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-S208
Muurbeugel voor stangen en halterschijven MH-S208 - Marbo Sport
Muurbeugel voor stangen en halterschijven MH-S208 - Marbo Sport
Muurbeugel voor stangen en halterschijven MH-S208 - Marbo Sport
Muurbeugel voor stangen en halterschijven MH-S208 - Marbo Sport
Muurbeugel voor stangen en halterschijven MH-S208 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
83,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:83,00 €Normale prijs:94,60 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Als je je trainingsapparatuur veilig en functioneel wilt opbergen, gebruik dan de uitstekende functionaliteit en ergonomie van de MH-S208. Deze muursteun is een geweldige investering die helpt om je stangen en halterschijven georganiseerd te houden. Dankzij de robuuste constructie berg je met gemak tot 200 kg op op de MH-S208.


* De afgebeelde halterschijven en stangen zijn niet bij de levering inbegrepen.

Toegepaste oplossingen:

Gewichtplaathouder

De muurbeugel MH-S208 is voorzien van twee gewichtplaathouders met een lengte van 21 cm en een diameter van 25 mm. Rubberen buffers verhogen de veiligheid tijdens het gebruik.

Halterhouder

Vanaf nu heb je alles op één plek dankzij onze muurbeugel MH-S208. Hierdoor kunnen 4 halterstangen of maximaal 8 halterstangen veilig worden opgeborgen, die onmisbaar zijn voor uw training.

Laadvermogen 200 kg

De hoogste kwaliteit materialen die worden gebruikt bij de productie, aandacht voor detail en precisie - deze aspecten garanderen een uitstekende stabiliteit van de MH-S208. Je kunt er gemakkelijk apparatuur tot 200 kg op opbergen.

Ruimtebesparend

Met 8 montageschroeven kan de houder aan de muur worden gemonteerd en neemt daardoor geen ruimte in beslag op de vloer.


* Muurpluggen zijn niet bij de levering inbegrepen

Montagesleutel

Bij de levering zijn montagesleutels inbegrepen waarmee de muurbeugel eenvoudig kan worden gemonteerd.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrustingen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben het beveiligingscertificaat en het beste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
62 cm
breed
6 cm
lengte
25 cm
Gewicht
4,8 kg
Gewicht belasting
200 kg
Profil
40 x 40 mm
Gewichtplaathouders
2 szt.,
lengte 21 cm,
diameter 25 mm
handvat handvat
4szt.
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel