HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Kniebuigstandaard MP-S202 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-S202_2.0-k2
Kniebuigstandaard MP-S202 2.0 - Marbo Sport
Kniebuigstandaard MP-S202 2.0 - Marbo Sport
Kniebuigstandaard MP-S202 2.0 - Marbo Sport
Kniebuigstandaard MP-S202 2.0 - Marbo Sport
Kniebuigstandaard MP-S202 2.0 - Marbo Sport
Kniebuigstandaard MP-S202 2.0 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
1 047,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:1 041,00 €Normale prijs:1 190,00 € -12%
1 190,00 €
1 047,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Introductie van de nieuwste versie van de MP-S202 2.0 halterstatieven, die je volledige ondersteuning bieden tijdens het uitvoeren van oefeningen. MP-S202 2.0 statieven zijn gemaakt van sterk en dik 100x50x3mm profiel. Het enorme gewicht maakt het een volledig stationair oefenstation waar je een veilige workout kunt doen voor benen, borst, rug en schouders.

Vijf niveaus om de halter neer te leggen

We hebben het nieuwste model uitgerust met vijf paar handgrepen om de halter te laten rusten, die we hebben versterkt met dikke metalen platen en beschermd tegen corrosie door middel van een galvanisatieproces.

Hierdoor wordt de laklaag van de haken niet beschadigd, zelfs niet wanneer de halterstang vaak wordt weggegooid.

Extra zekeringsniveau

We hebben de rekken uitgerust met extra belay balken aan de voorkant van het apparaat. Met een dergelijk ontwerp kun je zowel squats met barbells als staande teenklimmen en zelfs deadliften.

De bovenkant is bedekt met sterk polyamide, dat de gordel beschermt tegen krassen.

Uitbreidbaar

Hulzen voor olympische gewichten kunnen aan het rek worden vastgeschroefd (verkrijgbaar als afzonderlijk product MP-A001 2.0).

Als je ze niet meteen wilt bestellen, is dat geen probleem. Je kunt ze op elk moment kopen bij het winkelpersoneel. Met deze oplossing heb je het extra gewicht altijd bij de hand.

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
188 cm
breed
131 cm (zonder MP-A001 hoes),
188 cm (met MP-A001 mouwen)
lengte
152 cm
Gewicht
122 kg
Gewicht belasting
400 kg
Profil
100 x 50 x 3 mm
Benodigde ruimte
1,99 m2 (zonder MP-A001 hoes),
2,85 m2 (met MP-A001 bussen)
Kleur van het frame
Zwart mat
Type halterrek
krachtrek
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel