HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Squatrekken MP-S201 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-S201_2.0-k2
Squatrekken MP-S201 2.0 - Marbo Sport
Squatrekken MP-S201 2.0 - Marbo Sport
Squatrekken MP-S201 2.0 - Marbo Sport
Squatrekken MP-S201 2.0 - Marbo Sport
Squatrekken MP-S201 2.0 - Marbo Sport
Squatrekken MP-S201 2.0 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
477,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:474,00 €Normale prijs:542,00 € -12%
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Professionele vrijstaande halterstatieven zijn het nieuwste product uit de PRO 2.0-lijn, ontworpen voor gebruik in commerciële sportscholen en fitnessclubs. De statieven zijn gemaakt van duurzame 100x50x3 mm en 60x60x3 mm profielen, wat hun betrouwbaarheid garandeert. Ze zijn uitgerust met extra verstevigingsprofielen die de stevigheid van de apparatuur nog verder vergroten. Dat is kwaliteit voor jou, waar je je nooit voor hoeft te schamen en een ontwerp dat jarenlang meegaat voor geweldige workouts!

Standvorken

We weten heel goed dat de duivel in de details zit.

Daarom hebben we de vorken van de rekken afgewerkt met drie geschroefde elementen van sterk en duurzaam polyamide. Hierdoor zal het neerleggen van de halterstang geruisloos verlopen en zal de griffioen geen krassen maken op het kwetsbare oppervlak van de handgrepen..

Regelsysteem

In het nieuwste model van de statieven hebben we een innovatieve afstelpen met een drukknop gebruikt. Met een polsbeweging trek je aan de instelknop, stel je het gewenste niveau van het rek in en draai je vervolgens de knop vast om het inzetstuk te stabiliseren.

Kan het afstellen van de tandheugel nog eenvoudiger?

Maximale hoogte van 164 cm

De standaard bestaat uit segmenten die je kunt combineren tot elke gewenste lengte. Het basisstuk is 110 cm lang en weegt 50 kg.

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
min. 94 cm,
maks. 164 cm
breed
64 cm
lengte
82 cm
Gewicht
2 x 18,5 kg
Gewicht belasting
300 kg
Hoogte aanpassing
8 posities
Profil
100 x 50 x 3 mm,
60 x 60 x 3 mm
Benodigde ruimte
0,50 m2
Kleur van het frame
Zwart mat
Type halterrek
Snee
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel