HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-W106 2.0
Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Lat-trekstation MH-W106 2.0 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
290,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:289,00 €Normale prijs:329,90 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De bovenste en onderste lat pulldown MH-W106 2.0 is een apparaat voor privégebruik dat is uitgerust met een zitting, dijbeenkussens, voetplaat en een extra rugleuning die u kunt gebruiken met uw arm wanneer oefenen. of borstspieren

In het pakket krijg je alles wat je nodig hebt voor je training: lat pulldown, staalkabels met karabijn en rubberen stopbuffers, dijpads, voetplaat en een lat pulldown bar MH-C001

Onze lat pulldown MH-W 106 2.0 wordt gekenmerkt door zijn ontwerp - ideale kwaliteit is gegarandeerd en de esthetiek van de productie is op het hoogste niveau.

Mogelijke oefeningen:

 • Omgekeerde krullen (staand)
 • Bicepskrullen
 • Lat pulldown naar de borst (strakke grip)
 • Lat pulldown naar de nek (brede greep)

Toegepaste oplossingen

Verstelbare bekledingsrollen

De lat pulldown MH-W106 2.0. heeft 3-voudig in hoogte verstelbare bekledingsrollen van comfortabel EVA-schuim.

Als de positie correct is afgesteld voor uw lengte, blijft u in de stoel terwijl u de bovenste lat vasthoudt.

Gewichtsplaat laden

De lat pulldown loopt zeer soepel en soepel dankzij de kunststof geleideogen, die tegelijkertijd de geleiderail beschermen tegen eventuele schade.

De MH-W106 2.0. wordt verzwaard met halterschijven, die je op stangen met een diameter van 25 mm kunt schuiven.

Rugsteun en extra wiel

In de nieuwe generatie lat pulldown hebben we een extra rugsteun en een extra wiel op hoofdhoogte toegevoegd.

Dankzij deze oplossing kun je veel meer oefeningen doen op de lat pulldown en wordt de training zelf veel comfortabeler.

Antislipplatforms

De lat pulldown was uitgerust met comfortabele, antislip platforms. De platforms zijn gemaakt van dik golfplaten. Hun passende maat en een bijzondere, gebogen vorm zorgen ervoor dat ze een dubbele functie hebben.

Tijdens de rugoefening kun je je voeten op de platforms plaatsen en tijdens de staande schouderoefening stabiliseer je de lat pulldown.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het verzekert de stabiliteit die: is onvergelijkbaar met andere sportartikelen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben ontvang het beveiligingscertificaat en het hoogste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
206 cm
breed
51 cm (zonder paal),
108 cm (met paal)
lengte
143 cm
Stoelhoogte
44 cm
Gewicht
30 kg
Gewicht belasting
120 kg
Kogelgelagerde rollen
8 szt.
Gewichtplaathouder
2 x 21 cm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Benodigde ruimte
0,82 m2,
stationair
Gewichtsverhouding
heffen boven het hoofd 1 op 1,
onderste lift 2 tot 1,
middenlift 2 naar 1
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel