HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Wandmontage lat pulldown MH-W101 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-W101 2.0
Wandmontage lat pulldown MH-W101 2.0 - Marbo Sport
Wandmontage lat pulldown MH-W101 2.0 - Marbo Sport
Wandmontage lat pulldown MH-W101 2.0 - Marbo Sport
Wandmontage lat pulldown MH-W101 2.0 - Marbo Sport
Wandmontage lat pulldown MH-W101 2.0 - Marbo Sport
Wandmontage lat pulldown MH-W101 2.0 - Marbo Sport
Wandmontage lat pulldown MH-W101 2.0 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
141,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:140,00 €Normale prijs:159,90 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De lat pulldown MH-W101 2.0. met boven- en ondergreep maakt een efficiënte en veilige training van het bovenlichaam en de buikspieren mogelijk dankzij de wandmontage. Onze nieuwste generatie lat pulldown is een compact, stationair sporttoestel dat perfect is voor kleine ruimtes waar niet veel ruimte is.

* De afgebeelde halterschijven zijn niet bij de levering inbegrepen

Mogelijke oefeningen

 • Omgekeerde krullen (staand)
 • Bicepskrullen
 • Lat pulldown naar de borst (strakke grip)
 • Lat pulldown naar de nek (brede greep)

Toegepaste oplossingen

Vrije lat trekstang MH-C001

Om direct te kunnen beginnen met trainen ontvang je gratis de lat pull-down bar MH-C001 met een lengte van 108 cm en een diameter van 25 mm. Voor nog meer trainingscomfort hebben we de handgrepen uitgerust met antisliprubber. De lat trekstang heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg.

Antislipplatforms

De lat pulldown MH-W101 2.0. was uitgerust met comfortabele, antislip platforms die een dubbele functie hebben: tijdens de rugoefening kunt u uw voeten op het platform plaatsen en tijdens de armoefening terwijl u staat stabiliseert u de lat pulldown.

De halterschijven laden

De lat pulldown loopt zeer soepel en soepel dankzij het kunststof geleideoog, dat tegelijkertijd de geleiderail beschermt tegen eventuele schade. De stang voor de halterschijven heeft een diameter van 25 millimeter, waardoor vrijwel alle gangbare halterschijven gebruikt kunnen worden. Zodat je altijd genoeg ruimte hebt, is de lengte van de stang op de nieuwe generatie MH-W101 lat pulldown 44 centimeter.

Rubberen stopbuffer

Om de fiets tegen beschadiging te beschermen, hebben we het uiteinde van het touw voorzien van een dikke, bolvormige stopbuffer.

Montagesleutel

Bij de levering zijn montagesleutels inbegrepen waarmee de lat pulldown eenvoudig kan worden gemonteerd en bevestigd.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrustingen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben het beveiligingscertificaat en het beste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
199 cm
breed
108 cm (met paal),
51 cm (zonder paal)
lengte
55 cm
Gewicht
12,9 kg
Gewicht belasting
140 kg
Kogelgelagerde rollen
3 szt.
Gewichtplaathouder
2 x 22 cm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Benodigde ruimte
naar de muur
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel