HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Kabeltrektoren MH-W103 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:5903641001694
Kabeltrektoren MH-W103 2.0 - Marbo Sport
Kabeltrektoren MH-W103 2.0 - Marbo Sport
Kabeltrektoren MH-W103 2.0 - Marbo Sport
Kabeltrektoren MH-W103 2.0 - Marbo Sport
Kabeltrektoren MH-W103 2.0 - Marbo Sport
Kabeltrektoren MH-W103 2.0 - Marbo Sport
Kabeltrektoren MH-W103 2.0 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
290,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:289,00 €Normale prijs:329,90 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De kabelsleeptoren MH-W103 2.0. is de volgende nieuwigheid uit de Marbo Sport Home Line - deze toren maakt comfortabel trainen thuis mogelijk zonder te hoeven investeren in dure professionele sportapparatuur voor fitnessstudio's. Het MH-W103 2.0-model. wordt gekenmerkt door een aantrekkelijk design - de wielen zijn bedekt met zwarte behuizingen, zodat je tijdens je training niet alleen kunt genieten van hoge functionaliteit, maar ook van een modern design. In het pakket krijg je alles wat je nodig hebt voor je training: zowel trekkoorden met karabijnhaken en stopbuffers als twee trekgrepen MH-C204.

* De afgebeelde halterschijven zijn niet bij de levering inbegrepen

Mogelijke oefeningen

 • Omgekeerde krullen (staand)
 • Bicepskrullen
 • Lat pulldown naar de borst (strakke grip)
 • Lat pulldown naar de nek (brede greep)

Toegepaste oplossingen

Twee gratis handgrepen MH-C204

In de set ontvang je gratis twee eenhandsgrepen MH-C204. Het is een onmisbaar accessoire dat uw training op de kabelschijf afrondt. Dankzij dit accessoire kun je zowel je armspieren als je rug- en schouderspieren effectief trainen.

Roterende katrollen

De kabeltrektoren MH-W103 heeft vier roterende kabelschijven, waardoor de kabeltakels van alle kanten vrij te bedienen zijn. Deze oplossing maakt een effectieve training van uw borstspieren mogelijk.

Gewichtplaat laden

De lat pulldown loopt zeer soepel en soepel dankzij de kunststof geleideogen, die ook de geleiderail beschermen tegen eventuele beschadigingen. De MH-W103 2.0. is verzwaard met halterschijven die je op stangen met een diameter van 25 mm kunt schuiven.

Rubberen stopbuffer

Om de fiets tegen beschadiging te beschermen, hebben we het uiteinde van het touw voorzien van een dikke, bolvormige stopbuffer.

Vloermontage

De kabelsleeptoren wordt op 6 bevestigingspunten in de grond verankerd. De exacte positionering van de gaten garandeert de volledige stabiliteit van het apparaat tijdens de training.

Montagesleutel

De leveringsomvang omvat montagesleutels waarmee de lat pulldown eenvoudig kan worden gemonteerd en bevestigd.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrustingen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben het beveiligingscertificaat en het beste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
205 cm
breed
51 cm
lengte
290 cm
Gewicht
28,7 kg
Gewicht belasting
120 kg
Kogelgelagerde rollen
10 szt.
Gewichtplaathouder
4 x 22 cm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Type lading
voor vrij gewicht
Benodigde ruimte
stationair
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel