HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Olympische rubberen halterschijf 25 kg MW-Bumper-25KG - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Weight
Productcode:MW-Bumper-25KG
Olympische rubberen halterschijf 25 kg MW-Bumper-25KG - Marbo Sport
Olympische rubberen halterschijf 25 kg MW-Bumper-25KG - Marbo Sport
Olympische rubberen halterschijf 25 kg MW-Bumper-25KG - Marbo Sport
Olympische rubberen halterschijf 25 kg MW-Bumper-25KG - Marbo Sport
Olympische rubberen halterschijf 25 kg MW-Bumper-25KG - Marbo Sport
Olympische rubberen halterschijf 25 kg MW-Bumper-25KG - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
111,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:110,00 €Normale prijs:125,90 € -12%
 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

MW-Bumper elastische schijven werden vervaardigd uit 100 procent rubbergranulaat van vrachtwagenbanden die post-productieafval waren, d.w.z. niet op de weg gebruikt. Ze zijn aangepast voor extreem gebruik en zijn bestand tegen gooien, buigen en barsten.

Wij willen u verzekeren dat de gewichten van Marbo-Sport de beste keuze zijn die u kunt maken. Het centrale gat is perfect afgestemd op de door ons geproduceerde grepen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit tijdens intensieve trainingen. Van een ontoereikend gat, slapte, slingeren of rammelen is hier geen sprake.

Kijk welke oefeningen je kunt doen met de MW-Bumper-25KG belasting.

 • Teenverhogingen staand met een barbell in je nek
 • Crunches met een barbell op de rug
 • barbell press liggend in een smalle greep
 • Forearm raises staand in een brede onderhandse greep
 • Forearm raises op een bidstang

Gebruikte oplossingen

De diameter van elke lading is 45 cm.

Dankzij deze oplossing raken bij het uitwerpen van de halterstang alle lasten tegelijk de grond, waardoor de botsenergie over een groter oppervlak wordt verdeeld.

De gelijkmatige verdeling van het gewicht op de halter en de flexibiliteit van de lasten beschermen de vloer en de halter tegen schade wanneer de halter wordt geworpen.

Weight Line - de beste grepen en gewichten

Op het eerste gezicht lijkt hier niets onthullends aan de hand te zijn. Zoals we weten, kan schijn bedriegen.

De gewichten van Marbo hebben een ware revolutie ondergaan - dit is een volledig veranderd, uniek en origineel ontwerp van gewichten met drie diameters, perfect aangepast aan onze griffioenen. De veranderde, geweldige kwaliteit is reden genoeg om ze te onderscheiden met een compleet nieuwe serie.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen is ons materiaal door het Europees Kwaliteitscentrum getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben wij het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat voor de Weight serie ontvangen.

Technische specificaties
Gewicht
25 kg
diameter
45 cm
dikte
150 mm
Materiaal
granulat gumowy
Diameter van de opening
51 mm
Type lading
rubber
Gewichtstolerantie:
~5%
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel