HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Bokszakhouder voor wandmontage MH-D205 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:1009021
Bokszakhouder voor wandmontage MH-D205 - Marbo Sport
Bokszakhouder voor wandmontage MH-D205 - Marbo Sport
Bokszakhouder voor wandmontage MH-D205 - Marbo Sport
Bokszakhouder voor wandmontage MH-D205 - Marbo Sport
Bokszakhouder voor wandmontage MH-D205 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
48,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:48,00 €Normale prijs:54,90 € -13%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Functionaliteit, modern design en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid - dat zijn de kenmerken van al onze trainingsapparaten. Om aan uw verwachtingen te voldoen, presenteren we vandaag een volledig nieuw product voor uw efficiënte thuisbokstraining - de nieuwe bokszakhouder MH-D205!

Thuis boksen brengt altijd het risico op blessures en ongelukken met zich mee. Om veiligheidsredenen hebben we een handgreep gebruikt met een profiel van 40 mm x 40 mm, die je zelfs tijdens de meest intensieve training stabiliteit en veiligheid garandeert! De haak waaraan je de bokszak ophangt zit 690 mm van de muur zodat hij niet van de muur kan stuiteren. Zo kunt u uw training altijd comfortabel, veilig en consequent uitvoeren!

Elke bokser heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om de bokszakhouder - we hebben hier een eerbetoon aan gebracht omdat dit ongetwijfeld in grote mate de kwaliteit van de bokstraining beïnvloedt. Je kunt onze handgreep in twee verschillende standen gebruiken: draaibaar en niet-draaibaar.

Toegepaste oplossingen

Sterke en stabiele constructie

Solide afwerking en materialen van de hoogste kwaliteit kenmerken al onze producten. Alleen duurzame en goed gemaakte beugels stellen u in staat om op een veilige manier een effectieve training uit te voeren. De constructie van onze beugel bestaat uit een dik profiel met de afmetingen 40 mm x 40 mm, wat zorgt voor de stevigheid van het product.

Montagegaten

Bokstraining kenmerkt zich door enorme kracht, hoge precisie en grote mobiliteit. Daarom moet de bokszak niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook stevig. Onze beugel is voorzien van in totaal vier montagegaten waarmee je hem direct aan de muur kunt bevestigen. Een solide en robuuste beugel zorgt voor stabiliteit en maximale veiligheid tijdens je training in je eigen vier muren.

Montagesleutel voor eenvoudige montage

Bij de levering zijn montagesleutels inbegrepen waarmee de bokszakhouder snel en eenvoudig kan worden gemonteerd.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrustingen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben het beveiligingscertificaat en het beste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
50 cm
lengte
70 cm
breed
4 cm
Gewicht belasting
100 kg
Gewicht
4,5 kg
Profil
40 x 40 mm
Materiaal
staal
Bevestigingsgaten
Diameter: 10mm,
4 szt.
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Wymiary paczki
Długość paczki
72
Szerokość paczki
16
Wysokość paczki
7
Ilość paczek
1
Waga brutto
4.8
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel