HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Bokszakhouder MA-B001 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MA-B001
Bokszakhouder MA-B001 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
18,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:17,00 €Normale prijs:19,89 € -10%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

We presenteren een eenvoudige maar zeer functionele bevestiging voor bokszakken MA-B001, die een flexibele bokstraining garandeert en uw veiligheid garandeert.

De beugel kan zowel aan het plafond als aan de vloer worden gemonteerd als extra vloerbevestiging voor bijvoorbeeld een kickbokstas. Ons product biedt u de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Wij verzekeren dat de door ons aangeboden bokszakhouder een doordachte constructie heeft, die zich kenmerkt door een functionele draaibevestiging.

Het vrij roterende opzetstuk wordt door niets geblokkeerd en is een eenvoudige en praktische oplossing. & nbsp; De plaat heeft vier gaten in de hoeken voor montage.

Accessoires lijn - accessoires voor uw Marbo producten

Onze sportuitrusting maakt meer mogelijk.

Dankzij het uitgebreide assortiment aan verschillende accessoires breid je voor weinig geld de functionaliteit van je sportuitrusting voortdurend uit. Tegenwoordig is er alleen een veelvoud aan mogelijkheden en dat weten we maar al te goed.

Vanaf nu vormen alle accessoires zoals optrekstangen, curl desks, legpressen en platforms de nieuwe Marbo accessoirelijn.

Technische specificaties
Benodigde ruimte
onder en boven
Grubość kółka
5 mm
Średnica kółka
5 cm
Grubość blachy
2 mm
Gewicht belasting
50 kg
Wymiary blachy
9,5 x 6,5 cm
Ilość otwórów mocujących
4
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel