HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Bokszakhouder MA-B002 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:1009017
Bokszakhouder MA-B002 - Marbo Sport
Bokszakhouder MA-B002 - Marbo Sport
Bokszakhouder MA-B002 - Marbo Sport
Bokszakhouder MA-B002 - Marbo Sport
Bokszakhouder MA-B002 - Marbo Sport
Bokszakhouder MA-B002 - Marbo Sport
Bokszakhouder MA-B002 - Marbo Sport
Bokszakhouder MA-B002 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
57,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:57,00 €Normale prijs:64,89 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Onze sportuitrusting profiteert alleen van de meest functionele technieken en oplossingen. Dit geldt ook voor onze nieuwe bokszak muurbeugel MA-B002, die we vandaag graag aan u presenteren. Zelfs met de sterkste klappen blijft de muurbeugel altijd stabiel en onbeweeglijk.

Het profiel van de hoogwaardige stalen constructie meet 50 mm x 50 mm x 2 mm en garandeert zo stabiliteit en comfort tijdens elke trainingssessie. De beugel is veelzijdig - u kunt hem binnen uw vier muren, in de garage, in de kelder of zelfs in een professionele trainingsruimte monteren. Het was nog zo eenvoudig om een ​​professionele bokstraining effectief en veilig uit te voeren!

We weten hoe belangrijk het is om tijdens de bokstraining aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen. Een stabiele constructie, eenvoudige montage en hoogwaardige materialen - dit waren de basispijlers waarop we ons product ontwikkelden. Daarom heeft het model acht montagegaten om te allen tijde maximale stabiliteit te garanderen. Onze muurbevestiging voor bokszakken is te allen tijde stevig en stabiel - zodat u zonder enige beperking een effectieve en krachtige bokstraining kunt uitvoeren.

Onze muurbeugel voor uw MA-B002 bokszak combineert veelzijdigheid, functionaliteit en stabiliteit op het hoogste niveau.

Toegepaste oplossingen

Sterke en duurzame constructie

Al onze trainingstoestellen en hun componenten worden gekenmerkt door een extreem hoge weerstand. Voor de montage worden alleen constructies en bevestigingen van de hoogste fabricagekwaliteit gebruikt die solide en duurzaam zijn. Op deze manier kan uw effectieve training met de grootst mogelijke veiligheid worden uitgevoerd. Onze muurbeugel voor bokszakken is gemaakt met robuuste profielen van 50 mm x 50 mm x 2 mm, die te allen tijde een hoge weerstand en stabiliteit garanderen.

Verstelbare haak

Dat wij altijd willen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, wij zijn het enige bedrijf op de markt dat een houder heeft ontworpen waarbij de verstelling van de bokszak zo is ontworpen dat deze natuurlijk om zijn as kan worden gedraaid alleen als U dit wenst. De veiligheid van de gebruiker heeft altijd de hoogste prioriteit in al onze trainingsoplossingen. Daarom is de beugel voorzien van een speciale borgmoer, die een effectieve bescherming biedt tegen losdraaien. De houder is 100 cm lang, waardoor de bokszak altijd op veilige afstand van de muur staat en comfortabel en veilig trainen mogelijk is.

Extra gaten voor montage

Bokstraining kenmerkt zich door het gebruik van enorme kracht, precisie en flexibiliteit. Daarom moet de bokszak niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook een stabiele en veilige houder hebben. Ons opzetstuk is voorzien van 8 bevestigingsgaten, waarmee u uw bokszak op elke gewenste plek kunt bevestigen. De extra bevestigingsmogelijkheden bieden je bovendien stabiliteit en maximale veiligheid tijdens je training met de bokszak.

Accessoireslijn - accessoires voor uw Marbo-producten

Onze sportuitrusting maakt meer mogelijk.

Dankzij het uitgebreide assortiment verschillende accessoires, u kunt Voor weinig geld kunt u de functionaliteit van uw sportuitrusting voortdurend uitbreiden. Tegenwoordig is er alleen nog maar een veelvoud aan mogelijkheden en dat weten we maar al te goed.

Vanaf nu vormen alle accessoires zoals optrekstangen, curl desks, legpressen en platforms de nieuwe Marbo accessoirelijn.

Technische specificaties
hoogte
54 cm
lengte
103 cm
breed
9 cm
Gewicht belasting
150 kg
Gewicht
7,5 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Materiaal
staal
Bevestigingsgaten
Diameter: 10mm,
8 szt.
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel