HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Set MH7 | Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 + in hoogte verstelbare halterstandaard MH-S201 x2 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH7
Set MH7 | Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 + in hoogte verstelbare halterstandaard MH-S201 x2 - Marbo Sport
Set MH7 | Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 + in hoogte verstelbare halterstandaard MH-S201 x2 - Marbo Sport
Set MH7 | Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 + in hoogte verstelbare halterstandaard MH-S201 x2 - Marbo Sport
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
In hoogte verstelbare halterstandaard halterrek voor halterstangpaar MH-S201 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad
203,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:202,00 €Normale prijs:250,90 € -19% Kopen als een set,je bespaart9,33% (20.89)
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

In de set:

 • Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
 • In hoogte verstelbare halterstandaard MH-S201 x2 - Marbo Sport

Bekijk welke oefeningen je kunt doen

 • Druk op (liggend)
 • Biceps curls (liggend), dumbbells
 • Overhead press (liggend), dumbbells
 • Butterfly met dumbbells
 • Heupflexie
 • Laterale buigingen, 45 °

Instellen:

Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114

Uw mening is belangrijk voor ons! Daarom ontwikkelen wij producten die u 100% tevreden zullen stellen. Nadat we enkele nieuwe innovaties hebben doorgevoerd, presenteren we u onze trainingsbank MH-L114 van de nieuwe generatie!

Onze nieuwe halterbank MH-L114 heeft een in 9 stappen verstelbare rugleuning met een negatieve hoek en een 3 -traps verstelbare rugleuning Zitting De functionaliteit van onze apparaten is net zo belangrijk voor ons als hun uiterlijk - de vorm van de bekleding is niet ovaal, zoals conventioneel, maar modern en vierkant. Het verschilt dus absoluut van andere apparaten van dit type die op de markt verkrijgbaar zijn.

Het interessante en moderne ontwerp en de hoge functionaliteit zijn te danken aan de Europese productie, die zich richt op kwaliteit en klanttevredenheid . Fitnessapparatuur voor thuis moet net zo professioneel zijn als commerciële apparatuur. Veerkracht, aandacht voor detail en eersteklas materialen zijn de sleutel tot uw tevredenheid. Onze trainingsbank, die is vervaardigd met behulp van de modernste computergestuurde machines, garandeert u een effectieve en veilige training in uw eigen huis.

In hoogte verstelbare halterstandaard MH-S201 x2

De in hoogte verstelbare halterstandaard voor halterstang MH-S201 is uitgerust met 7-traps hoogteverstellingsopties.

Ze maken een gedifferentieerde training van veel spiergroepen mogelijk.

De aanpassing is mogelijk met de duw-toggle-handgreep en de blokkerende stalen toggle. Het zorgt voor 100% veiligheid van de hele constructie.

De rubberen buffers worden gebruikt om geluiden te dempen en de impact van de griffioen te dempen. De profielstructuur van 40x40 mm bereikt een maximale sterkte van 250 kg en de kunststof voetjes maken geen krassen op de vloer.

MH-S201 statieven kunnen afzonderlijk of in een trainingsbankset worden gebruikt. Dit bewijst hun buitengewone functionaliteit. Bereik een maximale sterkte van 250 kg dankzij de stevige profielen van 40x40 mm waaruit de structuur bestaat. De kunststof voetjes voorkomen krassen op de vloer. Zie zelf hoe veelzijdig de MH-S201 racks zijn!

Home line - sportartikelen voor particulier gebruik

De Home line is een serie producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

Het apparaat is gemaakt om functioneel en eenvoudig te monteren te zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van stevige stof 40x40cm. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrustingen in deze prijsklasse. De esthetiek van de productie benadrukt de elegante rode en zwarte bekleding met de spons van 3 cm en de poedercoating.

Veiligheid is het belangrijkste voor ons

Rondom Om de veiligheid van de klant te garanderen, is ons apparaat getest op veiligheid en conformiteit door het European Quality Center. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben het beveiligingscertificaat en het beste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
Vaardigheidsniveau
Beginners
Halterschijven en stangen in set
geen
Aantal posities
1
Montage aan een muur of plafond
niet verplicht
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114
Lengte: 119 cm,
maximale belasting: 200 kg,
Materiaal: staal,
Profielen: 40 x 40 mm,
Rugleuningverstelling: 9 standen (-22 °, 0 °, 15 °, 25 °, 35 °, 45 °, 56 °, 67 °, 84 °),
Stoelverstelling: 3 standen,
Breedte: 40 cm,
Gewicht: 14 kg,
Finish: pulverlakering,
Afmetingen rugleuning: 81 x 27 cm,
Afmetingen zitting: 30 x 27 cm,
Hoogte: 45 cm
in hoogte verstelbare halterstandaard MH-S201
Hoogte: min. 87 cm / max. 145cm / max. 145 cm,
Lengte: 49 cm,
Breedte: 41 cm,
Hoogteverstelling: 7 niveaus,
maximale belasting: 250 kg,
Gewicht: 2 x 6,5 kg,
Type stand: apart,
Profiel: 40 x 40 mm
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel