HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:5903641001175
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
123,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:122,00 €Normale prijs:139,89 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Koop goedkoper als set

315,69 €
282,00 €
Sla10.67% (33,69 €)
Bekijk set

Set MH8 | Dubbelzijdig verstelbare halterbank + halterstandaard - Marbo Sport

223,89 €
203,00 €
Sla9.33% (20,89 €)
Bekijk set

Set MH7 | Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 + in hoogte verstelbare halterstandaard MH-S201 x2 - Marbo Sport

358,78 €
322,00 €
Sla10.25% (36,78 €)
Bekijk set

Set MH9 | Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 + Scott bank (curl desk) MH-L105 + in hoogte verstelbare halterbank MH-S001 x2 - Marbo Sport

450,58 €
401,00 €
Sla11.00% (49,58 €)
Bekijk set

Set MH10 | Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 + halterstandaard MH-S204 + Scott bank MH-L105 - Marbo Sport

Uw mening is belangrijk voor ons! Daarom ontwikkelen wij producten die u 100% tevreden zullen stellen. Nadat we enkele nieuwe innovaties hebben doorgevoerd, presenteren we u onze trainingsbank MH-L114 van de nieuwe generatie!

Onze nieuwe halterbank MH-L114 heeft een 9-traps verstelbare rugleuning met een negatieve hoek en een 3-traps verstelbare zitting.De functionaliteit van onze apparatuur is net zo belangrijk voor ons als het uiterlijk - de vorm van de Bekleding is niet ovaal zoals conventioneel, maar modern en vierkant. Het verschilt dus absoluut van andere apparaten van dit type die op de markt verkrijgbaar zijn.

Het interessante en moderne design en de hoge functionaliteit zijn te danken aan de Europese productie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. De apparatuur om thuis te trainen moet zo professioneel zijn dat net als commerciële apparaten. Veerkracht, aandacht voor detail en eersteklas materialen zijn de sleutel tot uw tevredenheid. Onze trainingsbank, gemaakt met de modernste computergestuurde machines garandeert u een effectieve en veilige training in uw eigen huis.

Mogelijke oefeningen:

 • Bankdrukken (liggend)
 • Biceps curls (liggend), dumbbells
 • Overhead press (liggend), dumbbells
 • Vlinder met dumbbells
 • Heupflexie
 • Zijwaartse bochten, 45°

Toegepaste oplossingen

Sterke en stabiele constructie

Het hart van de trainingsbank zijn dikke en stabiele profielen met de afmetingen 40x40, die altijd een hoog niveau van veiligheid en een stevige stand garanderen. In de loop van de productie hebben we staal van hoge kwaliteit gebruikt, wat betekent dat de Trainingsbank maakt een maximaal draagvermogen tot 200 kg mogelijk.

9 rugleuninghoeken en 3 zithoeken

Niets is voor ons onmogelijk als het om uw tevredenheid gaat! De nieuwe MH-L114. heeft 9 rugleuninghoeken en 3 zithoeken. Om de hoek van de rugleuning gemakkelijk te kunnen verstellen, zijn speciale handgrepen gebruikt die intuïtief zijn en kan gemakkelijk met de hand worden bediend. Iedereen kan effectief trainen op onze bank - de bankhoogte in de vlakke instelling is 45 cm, daarom maakt de lengte van de persoon die traint niet uit. Via de variabele Tijdens het bankdrukken kun je altijd je voeten op de grond zetten.

Scheurvaste vulling

De MH-L114. De halterbank heeft een nieuwe, dikkere vulling in een ergonomische vorm die comfortabel trainen mogelijk maakt. De extra stiksels van de bekleding en de dubbele laag leer zorgen ervoor dat de bank is sterker en extreem duurzaam. Daarnaast is de nieuwe bekleding verstevigd met stevige schroeven, wat de montage van de halterbank een stuk eenvoudiger maakt. Bovendien schittert het apparaat in een nieuwe look - de De vorm van de bekleding is modern en vierkant, wat hem zeker onderscheidt van andere apparaten van dit type die op de markt verkrijgbaar zijn.

Rubberen voetdoppen

Sportuitrusting voor privégebruik moet bijzonder veilig zijn. Het is geheel aan jou waar je de halterbank plaatst.

Installatiesleutel

De leveringsomvang omvat al de passende montagesleutels waarmee de halterbank snel en gemakkelijk kan worden opgesteld.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het verzekert de stabiliteit die: is onvergelijkbaar met andere sportartikelen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. Wij hebben ontvang het beveiligingscertificaat en het hoogste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
45 cm
breed
40 cm
lengte
119 cm
Afmetingen van de achterkant
81 x 27 cm
Afmetingen van de stoel
30 x 27 cm
Gewicht
14 kg
Gewicht belasting
200 kg
Rugleuningverstelling
9 standen (-22 ° 0 ° 15 ° 25 ° 35 ° 45 ° 56 ° 67 ° 84 °)
Stoelverstelling
3 standen (0 ° 15 ° 26 °)
Profil
40 x 40 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel