HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Scott Bank (Curl Pult) MH-L105 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-L105
Scott Bank (Curl Pult) MH-L105 - Marbo Sport
Scott Bank (Curl Pult) MH-L105 - Marbo Sport
Scott Bank (Curl Pult) MH-L105 - Marbo Sport
Scott Bank (Curl Pult) MH-L105 - Marbo Sport
Scott Bank (Curl Pult) MH-L105 - Marbo Sport
Scott Bank (Curl Pult) MH-L105 - Marbo Sport
Scott Bank (Curl Pult) MH-L105 - Marbo Sport
Scott Bank (Curl Pult) MH-L105 - Marbo Sport
Scott Bank (Curl Pult) MH-L105 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
119,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:118,00 €Normale prijs:134,89 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

We presenteren u een nieuw product uit ons assortiment: Scott-Bank Curl Pult - MH-L105.

Dankzij de vijftraps aanpassingsmogelijkheid kun je de armspieren op een complexe manier trainen. De toegepaste technologieën en moderne patentoplossingen gaan hand in hand met de beste kwaliteit van de materialen. Comfort wordt gegarandeerd door de bekleding die erbij zit heeft een slijtvaste hoes en is daarom moeilijk te vernietigen.

Let op

De getoonde halterstang is niet bij de levering inbegrepen.

Mogelijke oefeningen

 • Onderarmkrullen, Scott-Bank / li & gt;
 • Scott-krullen

Toegepaste oplossingen

Vijf niveaus van rugleuningverstelling

De training wordt effectiever door de kusseninstelling met 5 niveaus. Hierdoor kan de hoogte van het apparaat worden aangepast aan de grootte van de persoon die traint.

Aanpassingssysteem

De curl desk MH-L105. is uitgerust met een duwbeugel. Hierdoor kan de hoogte van de armlegger snel en eenvoudig op de juiste hoogte worden ingesteld.

Rubberen hulpstukken

De rubberen opzetstukken zijn een bijzonder element in deze prijsklasse. Ze absorberen de schokken en verminderen het geluid en voorkomen dat de poedercoating beschadigd raakt.

Rubberen voetjes

Scott's bank is uitgerust met een drukknop die de curl desk stabiliseert wanneer de steun in hoogte wordt aangepast aan uw lengte.

Alleen dit ontwerp biedt u volledige veiligheid in de praktijk en stabiliteit van uw nieuwe apparatuur.

Scheurvaste vulling

De MH-L105. heeft een pad met een ergonomische vorm die comfortabel trainen mogelijk maakt. De extra stiksels van de bekleding zorgen ervoor dat de bank sterker en bijna onverwoestbaar is. Wij garanderen geen ander Producer biedt zulke perfect vervaardigde sportuitrusting.

Gereedschapsset in een set

Het apparaat wordt geleverd met een moersleutelset in de maten 13 en 17 waarmee u het benodigde gereedschap ontvangt voor de zelfmontage van ons product.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het verzekert de stabiliteit die: is onvergelijkbaar met andere sportartikelen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. Wij hebben ontvang het beveiligingscertificaat en het hoogste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
min. 82 cm,
maks. 102 cm
breed
79 cm
lengte
80 cm
Afmetingen van de stoel
30 x 27 cm
Gewicht
15 kg
Gewicht belasting
250 kg
Afmetingen van de achterkant
30 x 55 cm
Rugleuningverstelling
5 posities
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel