HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Vloerbeschermende puzzelmat 12 mm 6 stuks - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:1007523
Vloerbeschermende puzzelmat 12 mm 6 stuks - Marbo Sport
Vloerbeschermende puzzelmat 12 mm 6 stuks - Marbo Sport
Vloerbeschermende puzzelmat 12 mm 6 stuks - Marbo Sport
Vloerbeschermende puzzelmat 12 mm 6 stuks - Marbo Sport
Vloerbeschermende puzzelmat 12 mm 6 stuks - Marbo Sport
Vloerbeschermende puzzelmat 12 mm 6 stuks - Marbo Sport
status_iconItem momenteel niet beschikbaar, neem contact op met winkelpersoneel%d
35,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:35,00 €Normale prijs:39,89 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Trainingsmat - professionele uitrusting Marbo Sport

Marbo-apparatuur combineert hoge functionaliteit met lage prijs. Een ruime keuze aan verschillende accessoires en toevoegingen beïnvloedt de kwaliteit van uw training, die u kunt diversifiëren met steeds nieuwere oefeningen waarbij bepaalde spieren betrokken zijn. In het aanbod van Marbo Accessoires vindt u sportgadgets zoals gespecialiseerde gymnastiekrubbers, stangen voor pull-ups, duurzame riemen, platforms, gebedsrekken of matten, die perfect zijn als uitrusting voor sportscholen of fitnessclubs.

Professionele puzzelmat garandeert bescherming voor vloeren die blootstaan aan krassen en zware belasting. U kunt de Marbo-mat ook in het comfort van uw eigen huis gebruiken wanneer u besluit zelf een fitnessruimte te organiseren. Door regelmatig te trainen met professionele apparatuur kunt u uw lichamelijke conditie en de efficiëntie van uw lichaam verbeteren, terwijl u volledige veiligheid tijdens het sporten garandeert.

Multifunctionele puzzeloefenmat - duurzaamheid en geluidsdemping

De praktische puzzelmatten hebben speciale veiligheidscertificaten gekregen, die de hoge kwaliteit van de bij de vervaardiging gebruikte materialen garanderen. Dankzij dit type oplossing bent u vrij om toestellen te gebruiken met antislip eigenschappen, die een uitstekende stabiliteit bieden tijdens uw dagelijkse training.

De vloermat bestaat uit afzonderlijke stukken die gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn om op vloeren van verschillende afmetingen te passen. Bescherm uw vloer tegen blijvende schade en probeer de geluiddempende eigenschappen van vallende lasten uit.

Workout vloer puzzels - eigenschappen

De puzzelmat verhoogt de demping tijdens onze oefeningen en draagt tevens bij tot de stabiliteit van de apparatuur die we gebruiken. Dankzij het professionele antislipoppervlak kunnen we ons veilig over de mat bewegen en de mogelijkheden ervan ten volle benutten. De zwarte kleur past op een praktische manier bij elk interieur, en het speciale ontwerp maakt het gemakkelijk voor ons om de mat in en uit te klappen.

Technische specificaties
Materiaal
pianka EVA
dikte
12 mm
dimensie
60 cm x 60 cm,
tolerantie 1%
Ilość obrzeży
10 St.
Ilość modułów
6 St.
Łączny wymiar
175 cm x 117 cm
Gewicht
1,7 kg
Paczka
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel