HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Mata puzzle 12 mm 4 szt. - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:1005489
Mata puzzle 12 mm 4 szt. - Marbo Sport
Mata puzzle 12 mm 4 szt. - Marbo Sport
Mata puzzle 12 mm 4 szt. - Marbo Sport
Mata puzzle 12 mm 4 szt. - Marbo Sport
Mata puzzle 12 mm 4 szt. - Marbo Sport
Mata puzzle 12 mm 4 szt. - Marbo Sport
Ilość modułów:
4 St.
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
26,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:26,00 €Normale prijs:29,89 € -13%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Een hoogwaardige mat voor krachttoestellen en fitnesstoestellen, die de vloer perfect beschermt tegen beschadiging tijdens het trainen met lasten en perfect geluiddempend bij vallende lasten. Het heeft antislip eigenschappen, wat zorgt voor een stabiele training.

Eigenschappen:

 • Perfecte bodembescherming als fitnessmat.
 • De mat verhoogt de schokabsorptie en stabiliteit van fitnessapparatuur en vermindert het geluid.
 • Antislip oppervlak
 • Eenvoudig op te vouwen en uit te vouwen
 • Verkrijgbaar in zwart.

Accessoireslijn - noodzakelijke toevoegingen aan de apparatuur

Apparatuur van Marbo is altijd een extra kans. Dankzij het uitgebreide assortiment van verschillende accessoires, bent u in staat om uw apparatuur uit te breiden en de functionaliteit voortdurend te vergroten voor belachelijk weinig geld. Kansen tellen en dat weten we maar al te goed.

Alle accessoires, zoals liftstokken, gebedenboeken, sloten, persen en platforms, worden vanaf nu gecombineerd onder één vlag om de nieuwe Marbo Accessories-serie te vormen.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center gecontroleerd op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van dit onderzoek is het Beveiligingscertificaat en het Top Beveiligingscertificaat dat we hebben ontvangen voor de Accessories-lijn.

Technische specificaties
Materiaal
pianka EVA
dikte
12 mm
dimensie
1 płytka: 62 cm x 62 cm
Ilość obrzeży
8 St.
Ilość modułów
4 St.
Łączny wymiar
126 cm x 126 cm
Gewicht
1,2 kg
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel