HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Dubbele optrekstang 33/48mm 110cm MFT-D3348P-110 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MFT-D3348P-110
Dubbele optrekstang 33/48mm 110cm MFT-D3348P-110 - Marbo Sport
Dubbele optrekstang 33/48mm 110cm MFT-D3348P-110 - Marbo Sport
Dubbele optrekstang 33/48mm 110cm MFT-D3348P-110 - Marbo Sport
Dubbele optrekstang 33/48mm 110cm MFT-D3348P-110 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
93,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:93,00 €Normale prijs:106,00 € -12%
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De 33/48mm 110cm dubbele stang MFT-D3348P-110 is een apparaat dat is ontworpen om te worden geïnstalleerd in een FT functioneel trainingssysteem.

Met het apparaat kun je trainen met stokken met een diameter van 33 mm en 48 mm, zodat je pull-ups kunt oefenen met verschillende intensiteiten. Naast de trainingsfunctie fungeert de stang als verbindingsstuk tussen stokken of tussen een stang en een muur.

De stang wordt gemonteerd met vier montageschroeven, zodat de eenheid stevig aan de FT-structuur is bevestigd.

FT line - professionele apparatuur voor functionele training

De Marbo FT serie is multifunctionele commerciële apparatuur die is ontworpen voor functionele trainingszones in fitnessclubs en sportscholen.

Dankzij het modulaire ontwerp kan de kooi of opstelling worden aangepast aan elke trainingsruimte en kan de configuratie worden gewijzigd en de eenheid worden uitgebreid met extra accessoires.

De apparatuur uit deze serie wordt gekenmerkt door een constructie op basis van een robuust profiel van 80 x 80 mm met een wanddikte van 3 mm. Het FT-systeem onderscheidt zich door een modern kleurenpalet, waardoor de apparatuur van deze serie de decoratie wordt van elke professionele fitnessruimte!

Technische specificaties
hoogte
40 cm
breed
110 cm
lengte
6 cm
Gewicht
10 kg
Staaf diameter
48 mm,
33,7 mm
Gewicht belasting
200 kg
Bouwprofiel
8 mm vel,
slang 48 x 3 mm,
Buis 33,7 x 3 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel