HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Butterfly / Butterfly Reverse Combimachine MP-U224 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U224-k1t4
Butterfly / Butterfly Reverse Combimachine MP-U224 - Marbo Sport
Butterfly / Butterfly Reverse Combimachine MP-U224 - Marbo Sport
Butterfly / Butterfly Reverse Combimachine MP-U224 - Marbo Sport
Butterfly / Butterfly Reverse Combimachine MP-U224 - Marbo Sport
Butterfly / Butterfly Reverse Combimachine MP-U224 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 882,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

2-in-1 machine voor borst en rug

We weten heel goed wat apparatuur voor commercieel gebruik tegenwoordig moet kenmerken: het moet voldoen aan de strengste eisen, een groot aantal mogelijkheden bieden om het apparaat aan te passen aan de lengte van de sportende persoon, probleemloos zijn en een interessant ontwerp hebben. Met onze jarenlange ervaring in de productie van apparatuur voor commerciële sportscholen zijn we erin geslaagd om een storingsvrij product te maken dat zelfs niet bezwijkt onder de meest moorddadige exploitatie.

Dankzij het gebruik van ultramoderne profielvormmachines hebben we een product gecreëerd dat nieuwe trends zet in het ontwerp van apparatuur in deze prijscategorie. De MP-U224 vlinder met dubbele functie uit de nieuwe Professional lijn is precies dat. Voor de productie hebben we dikke 80x40 mm profielen gebruikt met een wanddikte van 3 mm. Deze materialen zorgen voor maximale duurzaamheid en sterkte van het apparaat. Dankzij het speciale ontwerp van de armbevestiging van het apparaat kun je twee spierdelen trainen. In de basisinstelling van het apparaat train je de borst. Je hoeft alleen maar aan de pneumatische apparatuur te trekken, de positie van de armen van het apparaat zo ver mogelijk naar achteren te verplaatsen, de zitting en rugleuning aan te passen - dan train je de achterkant van je schouders!

Professionele afwerking

In de nieuwe editie van de professionele serie heeft de behuizing van de schoorsteen een kunststof deksel, terwijl de schoorsteen zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de stapelaar nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

Handgrepen bedekt met stevig schuim

Bij het ontwerpen van de nieuwe Professional lijn hebben we er alles aan gedaan om maximaal comfort tijdens het trainen te garanderen! We hebben de handgrepen bedekt met een laag dik, sterk schuim, wat zorgt voor een comfortabele en stevige grip voor gebruikers. We hebben de uiteinden van de handgrepen bedekt met een gedraaide metalen hoes in zilver. Is er iemand anders die je zo'n uitstraling en kwaliteitsuitrusting biedt voor deze prijs?

Regelsysteem

De zitting en steun kunnen worden versteld met behulp van een praktische veerpen met kleurcodering. Dankzij deze veerpen krijg je onbereikbaar comfort en eenvoudige instelling. Vergeet metalen splitpennen, knoppen en zeilringen. Nu hoef je maar één handbeweging te maken om de optimale positie voor het sporten in te stellen!

Eén machine - twee functies

Dankzij het gebruik van pneumatische pinnen duurt het letterlijk enkele seconden om de machine om te schakelen van borsttraining naar schoudertraining. Zo'n oplossing bespaart je klanten de tijd die ze moesten besteden aan het instellen van de machine!

Verstelbare handgrepen

Dankzij de meertrapsinstelling van de positie van de handgrepen kun je zelf bepalen vanuit welke positie je je training begint. Wil je graag je spieren volledig strekken? Met een handomdraai kun je de armen van de machine onder het niveau van je borst zetten!

Rugleuning en zitting verstelbaar

De volledig verstelbare rugleuning en zitting garanderen 100% aanpassing van de machine aan jouw lengte en houding. Het maakt trainen op dit apparaat ook uiterst comfortabel en effectief. Rust je sportschool vandaag nog uit met de MP-U224 vlinder met dubbele functie!

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
223 cm
breed
140 cm
lengte
120 cm
Gewicht
machine 190 kg,
stapel van 160 kg
Stapel
16 x 10 kg
Stoelverstelling
4 posities
Gewicht belasting
150 kg
Benodigde ruimte
1,68 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Type lading
gewichtsstapel
Kleur van het frame
antraciet metallic
Kleur bekleding
zwart
Rugleuningverstelling
3 posities
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel