HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Bokszak 180 cm fi45cm + Torpedo MC-W180 45 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Combat
Productcode:MC-W180|45
Bokszak 180 cm fi45cm + Torpedo MC-W180 45 - Marbo Sport
Bokszak 180 cm fi45cm + Torpedo MC-W180 45 - Marbo Sport
Bokszak 180 cm fi45cm + Torpedo MC-W180 45 - Marbo Sport
Bokszak 180 cm fi45cm + Torpedo MC-W180 45 - Marbo Sport
Bokszak 180 cm fi45cm + Torpedo MC-W180 45 - Marbo Sport
Bokszak 180 cm fi45cm + Torpedo MC-W180 45 - Marbo Sport
Bokszak 180 cm fi45cm + Torpedo MC-W180 45 - Marbo Sport
Bokszak 180 cm fi45cm + Torpedo MC-W180 45 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
50,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:49,00 €Normale prijs:56,30 € -11%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Voor de productie van onze bokszakken gebruiken wij het sterkste type canvasmateriaal. Dit materiaal wordt gekenmerkt door een grote scheurvastheid en duurzaamheid, wat garandeert dat ons product aan de hoogste eisen voldoet.

Bij de levering is de lege zak inbegrepen, die moet worden gevuld. Kleine snippers verknipte stof - of restjes textiel zijn ideaal om uw bokszak te vullen. Als u echter vindt dat de bokszak ondanks de vulling te licht is, bestaat de mogelijkheid om de zak extra te vullen met zand. Gebruik hiervoor de zandzak, die ook meegeleverd wordt. De extra vulling met droog zand kan het gewicht van de bokszak met 20 kg verhogen.

De zandzak meet 22 x 55 cm en is gemaakt van hoogwaardig polyester (600 x 600). De zandzak heeft een rits die garandeert dat het vulmateriaal altijd binnen blijft. In ons assortiment zijn ook gevulde bokszakken verkrijgbaar.

Gebruikte oplossingen

Materiaal

Voor onze tassen gebruiken wij de sterkste soort PLAVIL - slijt- en scheurvast, gebruikt voor producten die de meest extreme uitdagingen moeten doorstaan.

Bevestigingssysteem

De zak heeft sterke bevestigingsbeugels met een dikte van 6 millimeter.

Onze zakken hebben dikke, dubbele bevestigingsbanden met meerdere stiksels. Wij hebben het uiteinde van de bevestigingsband zo gestikt dat de randen beschermd zijn tegen beschadiging, scheuren en rafelen.

Robuuste afwerking

Marbo tassen zijn afgewerkt met een rits van 10 millimeter dik.

Deze oplossing is elegant en discreet, maakt een snelle en gemakkelijke wisseling van vulling mogelijk en voorkomt, in tegenstelling tot koordzakken, dat knipsels uit de tas vallen, die bij hardere stoten ontsnappen.

Wij gebruiken de nieuwste generatie Coats Epic-kerndraden, die de voordelen van een hoge breeksterkte combineren met veelzijdig gebruik en uitstekende prestaties. De zekerheid van het meest nauwkeurige naaiwerk wordt geboden door de merkmachines van Durkopp Adler die wij gebruiken.

Torpedo

Dit is de beste manier om het gewicht van de zak te verhogen!

Vul de torpedo met droog zand. Het gewicht van een gevulde torpedo is 20-25 kg, afhankelijk van het gebruikte materiaal. Eenmaal gevuld plaatst u de torpedo gewoon in het midden van de zak.

De torpedo is voorzien van een rits, gemaakt van 600x600 polyester.

*De kleur van de torpedo is willekeurig en kan niet worden gekozen.

Gevechtslijn

Marbo-Sport start met een absoluut nieuwe productlijn, die bedoeld is voor echte vechters. Het maakt niet uit of je gewoon een amateur bent van boksen, kickboksen, karate, judo of een echte professional - je zult altijd iets voor jezelf kunnen vinden in ons assortiment. Wij bieden momenteel hoogwaardige bokszakken en uitstekende matrassen voor uw training en nog veel meer in de nabije toekomst.

Technische specificaties
Materiaal
plawyl rinforzato
draad
versterkt Coats Epic
Dikte van de rits
10 mm (versterkt)
Gewatteerde naden
versterkte banden,
dubbel vastgemaakt
keten
4 x 45 cm,
gr. 4 mm
torpedo
śr. 22 cm,
dł. 55 cm,
Gewicht (gevuld) + 20 kg
hoogte
180 cm
diameter
45 cm
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel