HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Zijdelingse hefmachine UR-031 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U031-k2t4 2.0
Zijdelingse hefmachine UR-031 - UpForm
Zijdelingse hefmachine UR-031 - UpForm
Zijdelingse hefmachine UR-031 - UpForm
Zijdelingse hefmachine UR-031 - UpForm
Zijdelingse hefmachine UR-031 - UpForm
Zijdelingse hefmachine UR-031 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 600,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Schouderspiermachine UR-U031 2.0 - UpForm

De UR-U031 2.0 schouderspiermachine van UpForm is een hoogwaardige oplossing die alle functies voor een uitgebreide training van de delen van het bovenlichaam combineert met optimale afmetingen. Door de armen zijwaarts op te tillen op zo'n machine kunnen de voor- en zijschouderspieren en de triceps getraind worden. Geavanceerde productiemethoden en materialen van de hoogste kwaliteit zorgen voor maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De ergonomisch gevormde steun zorgt voor een betere ondersteuning tijdens de training en dankzij de verstelbare zitting kan de machine comfortabel worden gebruikt door gebruikers van verschillende lengtes. Het schouderspierontwikkelapparaat is aantrekkelijk en robuust en past met zijn moderne ontwerp in elke sportschool - thuis of professioneel.

Comfortabele shoulder press - machine met verstelbare zitting

De machine met gewichtstapel voor triceps en schouders wordt gekenmerkt door een ergonomische, in vijf richtingen verstelbare zithoogte. Dit zorgt voor een natuurlijke houding, ongeacht de grootte en lichaamsbouw van de persoon die traint en maakt het niet moeilijk om de armen zijwaarts omhoog te brengen. De machine is zo ontworpen dat je een gevoel van stabiliteit kunt behouden en de spieren maximaal kunt trainen, ongeacht de positie die je kiest.

Machine met gewichtstapel garandeert snelle gewichtswissel

De UpForm shoulder press is uitgerust met een stapel gewichten van in totaal 90 kg. De stapel zit in een robuuste, functionele behuizing met een deksel en bestaat uit 12 halterschijven van elk 7,5 kg. De materialen die zijn gebruikt voor de hoes vervullen twee verschillende functies: enerzijds verminderen ze onnodig geluid en anderzijds benadrukken ze het stijlvolle, moderne ontwerp van het apparaat. Bovendien is er bovenop de behuizing ruimte voor een bidon of waterfles, een telefoon en andere trainingsaccessoires.

Veilige handgrepen en stabiele constructie

Een veilige, stevige grip is een fundamenteel voordeel dat elk schouderapparaat zou moeten bieden. Het zijwaarts heffen van je armen op dit apparaat wordt vergemakkelijkt door de ergonomisch gevormde handgrepen. De constructie van het apparaat is ook beschermd tegen mechanische schade zoals krassen of afbrokkelen. De basis van hoogwaardige materialen garandeert maximale stabiliteit tijdens de training.

UpForm schoudermachine - elegant ontwerp, geperforeerde vulling

De UR-U031 2.0 schoudermachine behoudt zijn elegante uiterlijk, zelfs bij veelvuldig, intensief gebruik op elk niveau. De robuuste en esthetische zwarte padding is geperforeerd, wat onder andere zorgt voor een beter ademend vermogen en een betere vochtafvoer tijdens elke training.

Technische specificaties
hoogte
147,1 cm
breed
109,4 cm
lengte
129,8 cm
regulatie
5 zitposities
Gewicht belasting
120 kg
Stapel
12x7,5 kg
Gewicht
252 kg
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel