HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Set van 3 stoffen weerstandsbanden - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:1009772
Set van 3 stoffen weerstandsbanden - Marbo Sport
Set van 3 stoffen weerstandsbanden - Marbo Sport
Set van 3 stoffen weerstandsbanden - Marbo Sport
Set van 3 stoffen weerstandsbanden - Marbo Sport
Set van 3 stoffen weerstandsbanden - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
35,50 €
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Een set van drie weerstandsbanden van Marbo Sport van de hoogste kwaliteit is een accessoire dat variatie toevoegt aan uw training, zowel thuis als in de sportschool.

Met drie verschillende weerstandsniveaus kunt u de intensiteit van de oefeningen aanpassen aan uw individuele behoeften.

Weerstandsbereik:

 • Roze tape 15-20 kg
 • Mint tape 20-25 kg
 • Groene tape 25-30 kg

De hele set is verpakt in een handig zakje voor gemakkelijk opbergen en vervoeren.

Topkwaliteit afwerking

Voor de productie van Marbo Sport weerstandsbanden wordt hoogwaardige latex in combinatie met polyester gebruikt. Het product is niet alleen duurzaam, maar vooral veilig in contact met de huid. De banden zijn bestand tegen vervorming, waardoor ze jarenlang hun functionaliteit behouden.

Aanpassing van de weerstand

De set bevat drie banden met verschillende weerstandsniveaus, zodat u de intensiteit kunt afstemmen op uw individuele behoeften op basis van uw fitnessniveau en trainingsplan.

Ook kunt u de banden combineren - gebruik er meerdere tegelijk voor een nog hogere belasting.

Verder kunt u de banden combineren - gebruik er meerdere tegelijk voor een nog hogere belasting.

Uitgebreide functionaliteit

Met Marbo Sport weerstandsbanden kunt u een volwaardige training uitvoeren voor alle spierdelen. Hun onmiskenbare voordeel is dat ze praktisch overal kunnen worden gebruikt: thuis, in de sportschool, in de tuin of zelfs op het werk.

Resistance bands zijn ook een accessoire dat vaak wordt gebruikt in het revalidatieproces.

Gebruiksgemak

Trainen met Marbo Sport weerstandsbanden is een alternatief voor oefeningen met traditionele gewichten - met een minimaal risico op blessures.

Technische specificaties
Weerstandsbereik
groen 25-30 kg,
munt 20-25 kg,
roze 15-20 kg
dimensie
groen: 66 cm x 8 cm,
munt: 76 cm x 8 cm,
roze: 86 cm x 8 cm
Materiaal
latex + polyester
kleur
multicolor
Hoeveelheid
3 szt.
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel