HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

MP-S206 2.0 chroom halterrek - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-S206 2.0-k2
MP-S206 2.0 chroom halterrek - Marbo Sport
MP-S206 2.0 chroom halterrek - Marbo Sport
MP-S206 2.0 chroom halterrek - Marbo Sport
MP-S206 2.0 chroom halterrek - Marbo Sport
MP-S206 2.0 chroom halterrek - Marbo Sport
MP-S206 2.0 chroom halterrek - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
453,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:451,00 €Normale prijs:515,00 € -12%
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Koop goedkoper als set

1 173,29 €
1 078,00 €
Sla8.12% (95,29 €)
Bekijk set

MP-S206 2.0 statief met chromen halters 1-10kg - Marbo Sport

De MP-S206 2.0 chromen halterstatief is de perfecte combinatie van design, ergonomie en buitengewone functionaliteit.

Het is een zeer sterke constructie van 4 mm dik lasergesneden plaatstaal en krachtige 100x50 mm profielen met een wand van 3 mm! Zo'n sterk materiaal is een echte zeldzaamheid in dit soort fitnessapparatuur - wij besparen niet op materialen, want het is een garantie dat de standaard jarenlang zijn stabiliteit niet verliest of vervormt.

Ons nieuwste product bewijst dat een eenvoudige constructie niet primitief en onhandig hoeft te zijn, en dat een origineel ontwerp geen verlies van functionaliteit betekent.

Attentie!
De op de foto's getoonde halters maken geen deel uit van de set..

PRO 2.0 lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste dat een echte bodybuilder kan hebben - de Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een verklaring van overeenstemming met de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het Europees Kwaliteitscentrum getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben wij het veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat ontvangen voor de PRO 2.0 lijn toestellen.

Technische specificaties
hoogte
128 cm
lengte
64 cm
breed
64 cm
Gewicht van de standaard zonder halters
32 kg
Materiaal
Profil 100x50x3,
Blacha 4mm
kleur
zwart
Gewicht belasting
300 kg
Benodigde ruimte
0,41 m2
Voorgesteld voor halters met een lengte van het greepgedeelte
12 cm
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel