HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Kettlebell Opbergrek MP-S210 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-S210_2.0-k2
Kettlebell Opbergrek MP-S210 2.0 - Marbo Sport
Kettlebell Opbergrek MP-S210 2.0 - Marbo Sport
Kettlebell Opbergrek MP-S210 2.0 - Marbo Sport
Kettlebell Opbergrek MP-S210 2.0 - Marbo Sport
Kettlebell Opbergrek MP-S210 2.0 - Marbo Sport
Kettlebell Opbergrek MP-S210 2.0 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
445,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:443,00 €Normale prijs:506,00 € -12%
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Het MP-S210 2.0 kettlebell halterrek is een apparaat dat orde en netheid brengt in je vrije gewicht ruimte. Dankzij het trapsgewijze ontwerp van het frame en de speciale vorm van de halterschappen is het zeer handig in gebruik en neemt het weinig kostbare ruimte in beslag in je club. Dit rek biedt plaats aan een hele set gietijzeren halters met gewichten van 6 tot 32 kg (12 kettlebells).

Rubberen voetjes

De halterstandaard is uitgerust met voetjes van dik rubber, die ervoor zorgen dat het apparaat niet verschuift tijdens gebruik.

Versterkte planken

Het rek is uitgerust met twee stevige planken waarmee je je apparatuur perfect kunt organiseren.

Het solide ontwerp en de hoogwaardige afwerking garanderen de veiligheid van gebruikers en apparatuur.

Esthetiek van het ontwerp

Vergeet niet dat het uiterlijk van de apparatuur een bepalende factor is bij de vraag of een klant een abonnement bij je sportschool zal kopen. Iedereen traint het liefst op apparaten die modern, interessant en visueel aantrekkelijk zijn.

Bij het ontwerpen van de PRO 2.0 apparatuurlijn stelden we onszelf de taak om deze tot in het kleinste detail te verfijnen.

We hebben de poten van de standaard geprofileerd in een moderne, interessante en opvallende vorm.

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
51 cm
lengte
50 cm
breed
113 cm
Gewicht
31 kg
Gewicht belasting
300 kg
Benodigde ruimte
0,56 m2
kleur
Zwart mat
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel