HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Halterrek MP-S207 2.0 (3 modules) - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-S207_2.0-330-k2
Halterrek MP-S207 2.0 (3 modules) - Marbo Sport
Halterrek MP-S207 2.0 (3 modules) - Marbo Sport
Halterrek MP-S207 2.0 (3 modules) - Marbo Sport
Halterrek MP-S207 2.0 (3 modules) - Marbo Sport
Halterrek MP-S207 2.0 (3 modules) - Marbo Sport
Halterrek MP-S207 2.0 (3 modules) - Marbo Sport
Halterrek MP-S207 2.0 (3 modules) - Marbo Sport
Stojak modułowy na hantle MP-S207 (1 moduł) - Marbo Sport
Stojak modułowy na hantle MP-S207 (1 moduł) - Marbo Sport
Ilość modułów:
3
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd
1 167,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:1 160,00 €Normale prijs:1 326,00 € -12% Kopen als een set,je bespaart100,00% (-1167.00)
1 326,00 €
1 167,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Het MP-S207 2.0 professionele halterrek is een van de essentiële apparaten om ruimte te besparen in je sportschool. Dankzij het trapsgewijze ontwerp van het frame en de speciale vorm van het halterrek is het zeer handig in gebruik en neemt het weinig ruimte in beslag.

Legplank voor halters

Op het rek zet je halters met een minimaal greepdeel van 120 mm. Het speciaal geprofileerde rek van dik #4 mm plaatstaal zorgt voor maximale stevigheid van de constructie en maakt het mogelijk om halters snel te verwijderen en op te bergen.

De uiteinden van het rek zijn voorzien van speciale vergrendelingen die voorkomen dat de halters van het rek glijden.

Esthetiek van bouwen

Vergeet niet dat het uiterlijk van de apparatuur een bepalende factor is bij de vraag of een klant een abonnement bij je sportschool zal kopen. Iedereen traint het liefst op apparaten die modern, interessant en visueel aantrekkelijk zijn.

Toen we de apparatuur uit de Professional lijn ontwierpen, stelden we onszelf de taak om deze tot in het kleinste detail te verfijnen.

We hebben de poten van de standaard verbonden met een dikke metalen plaat die in een decoratieve vorm is gesneden. Hierdoor is de standaard 100% stabiel en ziet hij er aantrekkelijk uit.

Modulaire constructie

De standaard bestaat uit segmenten die je tot elke gewenste lengte kunt combineren. Het basiselement is 110 cm lang en weegt 50 kg.

Kies zelf de maat

Dankzij de mogelijkheid om te combineren, kun je een standaard maken die goed past bij jouw set halters.

Om het je gemakkelijker te maken om te kopen, hebben we 4 kant-en-klare sets standaards gemaakt met verschillende lengtes: 110, 220, 330 en 440 cm.

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
84 cm
breed
1 module - 110 cm,
2 modules - 220 cm,
3 modules - 330 cm,
4 modules - 440 cm
lengte
63 cm
Gewicht
1 module 43 kg,
2 modules 70 kg,
3 modules 97,5 kg,
4 modules 125 kg
Gewicht belasting
650 kg na segment
Plaats voor barbells
6 x 110 cm ,
lengte van het greepgedeelte 12 cm - 17 cm
Benodigde ruimte
0,7 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Kleur van het frame
Zwart mat
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel