HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Verstelbare bank MP-L202 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-L202_2.0-k2t4
Verstelbare bank MP-L202 2.0 - Marbo Sport
Verstelbare bank MP-L202 2.0 - Marbo Sport
Verstelbare bank MP-L202 2.0 - Marbo Sport
Verstelbare bank MP-L202 2.0 - Marbo Sport
Verstelbare bank MP-L202 2.0 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
603,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:599,00 €Normale prijs:685,00 € -12%
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De MP-L202 2.0 vrijstaande bank uit de PRO 2.0 lijn is een toestel dat ontworpen is voor allerlei oefeningen met barbells of halters.

STERKE CONSTRUCTIE


De structuur van de bank is gebaseerd op dikke profielen van 100x50 mm met een wanddikte van 3 mm, wat de stevigheid en sterkte van de hele structuur garandeert.

We gebruikten 8 mm en 6 mm dik plaatstaal voor de verstelelementen.

VEELHEID AAN INSTELLINGEN


De bank heeft een zitting die verstelbaar is in 3 standen en een rugleuning die verstelbaar is in 8 positieve standen + 1 negatieve stand.

TRAININGSCOMFORT

De rugleuning is opgebouwd uit 2 ergonomische elementen die zijn aangepast aan de anatomische vormen van de sportende persoon, en de zitting is speciaal gevormd, wat het comfort tijdens het sporten aanzienlijk verhoogt.

Alle bekledingselementen zijn op een stevige plaat van 3 mm dik gezet om de apparatuur zo lang mogelijk te laten meegaan en zo veilig mogelijk te maken.

INTUÏTIEVE AANPASSING

Een volledige nieuwigheid in de PRO 2.0-lijn is het markeringssysteem van de elementen die worden gebruikt om het toestel aan te passen. Alle handgrepen en veerpennen die we gebruiken om de machine aan te passen aan de hoogte van de gebruiker zijn gemaakt van aluminium en geel gemarkeerd. Hierdoor is de bediening van de toestellen intuïtief, zelfs voor mensen die nog niet eerder met krachttraining in aanraking zijn geweest.

Alle bekledingselementen zijn op een stevige plaat van 3 mm dik gezet om de uitrusting zo lang mogelijk mee te laten gaan en zo veilig mogelijk te maken.

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
min. 42 cm,
maks. 130 cm
breed
73 cm
lengte
127 cm
Gewicht
35 kg
Gewicht belasting
400 kg
Rugleuningverstelling
8 posities (-12°, 0°, 14°, 27°, 38°, 48°, 59°, 70°, 85°)
Stoelverstelling
3 posities: (0°, 10°, 21°)
Benodigde ruimte
0,84 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Kleur bekleding
zwart
Kleur van het frame
zwart
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel