HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Scott bank MP-L203 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-L203_2.0-k2t4
Scott bank MP-L203 2.0 - Marbo Sport
Scott bank MP-L203 2.0 - Marbo Sport
Scott bank MP-L203 2.0 - Marbo Sport
Scott bank MP-L203 2.0 - Marbo Sport
Scott bank MP-L203 2.0 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
596,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:592,00 €Normale prijs:677,00 € -12%
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Het MP-L203 2.0 Prayer Station uit de PRO 2.0 lijn is een handig verstelbaar oefenstation waarmee je stalen armspieren kunt modelleren.

Lees zeker over de mogelijkheden die deze apparatuur je biedt!

STEVIGE CONSTRUCTIE


De constructie van de bidstaaf is gebaseerd op dikke profielen van 100x50 mm met een wand van 3 mm, wat de stevigheid en sterkte van de hele structuur garandeert..

DUURZAAMHEID EN VEILIGHEID


We hebben voor je veiligheid gezorgd door handige belay handles te installeren voor de halterstang, zodat je het gewicht altijd kunt afstoten!!

Voor de productie ervan gebruikten we plaatstaal met een indrukwekkende dikte van 8 mm, dat we beschermden met een anticorrosiecoating en bedekten met een extra laag gelakt staal om ze te laten opgaan in de volledige structuur van de machine.

TRAININGSCOMFORT

Met de drietrapsverstelling van de zitting kun je de ideale houding aannemen zodat je bewegingen optimaal kunt uitvoeren.

De aanpassing wordt uitgevoerd met behulp van een geelgekleurde veerpen, gemaakt van aluminium. Dankzij deze veerpen krijg je een voorheen onbereikbaar comfort en eenvoudige afstelling.

AANDACHT VOOR ELK DETAIL

We hebben de PRO 2.0 uitrusting tot in de perfectie verfijnd!

De bekleding heeft dubbele versteviging aan elke rand van het gestoffeerde element. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van dik, sterk Coats kerngaren in combinatie met duurzaam synthetisch leer.

De rugleuning en zitelementen zijn bevestigd op een massieve plaat van #3 mm dikte. Een dergelijke constructie zorgt niet alleen voor een grote duurzaamheid, maar ook voor een verbluffende esthetische afwerking van je nieuwe uitrusting.

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
100 cm
breed
75 cm
lengte
87 cm
Gewicht
50 kg
Gewicht belasting
350 kg
Stoelverstelling
3-traps
Benodigde ruimte
0,68 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Kleur bekleding
zwart
Kleur van het frame
zwart
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel