HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Verstelbare Buikspierbank MP-L205 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-L205_2.0-k2t4
Verstelbare Buikspierbank MP-L205 2.0 - Marbo Sport
Verstelbare Buikspierbank MP-L205 2.0 - Marbo Sport
Verstelbare Buikspierbank MP-L205 2.0 - Marbo Sport
Verstelbare Buikspierbank MP-L205 2.0 - Marbo Sport
Verstelbare Buikspierbank MP-L205 2.0 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
476,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:473,00 €Normale prijs:541,00 € -12%
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De MP-L205 2.0 Buikbank uit de PRO 2.0 lijn is een handig oefenstation waarmee je stalen buikspieren kunt modelleren.

Lees zeker over de mogelijkheden die deze apparatuur je biedt!


STEVIGE CONSTRUCTIE


Het ontwerp van de MP-L205 verstelbare buikspierbank zorgt voor maximale stabiliteit en veiligheid tijdens de training.

Voor de productie gebruikten we dikke profielen van 100x50 mm met een wanddikte van 3 mm, wat de stevigheid en duurzaamheid van de hele uitrusting garandeert.

HANDIGE BEENVERGRENDELINGEN


De rollers in de beenmodule zijn gemaakt van sterk polyurethaanschuim dat is bedekt met zacht maar duurzaam kunstleer. Om de zichtbare verpakking van het materiaal te verbergen, hebben we aan de uiteinden een rozet van kunststof gebruikt.

HOOGSTE TRAININGSCOMFORT

De rugleuning bestaat uit 2 ergonomische elementen die zijn aangepast aan de anatomische vormen van de trainende persoon, en de zitting is speciaal geprofileerd, wat het trainingscomfort aanzienlijk verhoogt.

Alle bekledingselementen zijn op een stevige plaat van 3 mm dik gezet, zodat de uitrusting zo lang mogelijk meegaat en zo veilig mogelijk is.

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
80 cm
breed
58 cm
lengte
130 cm
Gewicht
28 kg
Gewicht belasting
350 kg
Benodigde ruimte
0,76 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Kleur bekleding
zwart
Kleur van het frame
zwart
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel