HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

MW Bumper halterschijven van massief rubber set - 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Weight
MW Bumper halterschijven van massief rubber set - 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport
MW Bumper halterschijven van massief rubber set - 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport
MW Bumper halterschijven van massief rubber set - 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport
Olympische rubberen halterschijf 20kg MW-Bumper-20KG - Marbo Sport
Olympische rubberen halterschijf 10kg MW-Bumper-10KG - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd
238,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:236,00 €Normale prijs:270,00 € -12% Kopen als een set,je bespaart25,52% (81.56)
 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De flexibele halterschijven van MW bumpers zijn gemaakt van 100 procent rubbergranulaat, dat is gemaakt van productieafval van vrachtwagenbanden. Omdat het materiaal oorspronkelijk is ontwikkeld voor de extreme omstandigheden van de weg, blijkt het absoluut bestand te zijn tegen scheuren, buigen of vallen.

Op het gebied van halterschijven zijn de MW-bumpers van Marbo Sport absoluut de beste keuze. Het centraal geplaatste gat in de halterschijven is ideaal afgestemd op de Marbo Sport halterstangen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit, zelfs bij zeer intensieve oefensessies. U hoeft niet bang te zijn voor rammelen of schommelen van de halterschijven, stationair draaien of ongeschikte gaten.

De MW bumperset bevat:

 • 2 x elastische halterschijven 10 kg
 • 2 x elastische halterschijven 20 kg

Door hun veelzijdigheid zijn de MW bumper halterschijven ideaal voor het uitvoeren van een breed scala aan oefeningen, zoals:

 • Staande kuit verhoogt met de halter
 • Barbell haalt zijn schouders op
 • Bankdrukken liggend in een stevige greep
 • Barbell curls met onderhandse grip
 • Predikerkrullen
 • Deadlift met halter

Toegepaste oplossingen

Elk van de halterschijven heeft een diameter van 45 centimeter.

Dankzij de innovatieve oplossing van de MW bumper halterschijven van Marbo Sport, worden alle halterschijven gelijkmatig over de grond verdeeld wanneer de halter wordt uitgeworpen, omdat de impactenergie een vergroot oppervlak raakt.

Dit beschermt effectief oppervlakken en er is geen schade te verwachten wanneer de halter wordt uitgeworpen. Dit effect wordt ook ondersteund door de hoge elasticiteit van de halterschijven.

Weight Line - de beste halterstangen en halterschijven

Het lijkt erop dat er niets nieuws aan gedaan kan worden. Maar schijn bedriegt.

De Marbo halterschijven hebben veel veranderingen ondergaan. Het totaal gewijzigde en originele uiterlijk van de halterschijven met drie diameters, die ideaal zijn aangepast aan onze halterstangen, en de gewijzigde, hoge kwaliteit is voldoende reden om de nieuwe serie te creëren.

Technische specificaties
Diameter van de opening
51 mm
diameter
45 cm
dikte
10 kg - 6 cm,
20 kg - 12 cm
Gewicht
2 x 10 kg, 2 x 20 kg
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel