HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Productcode:MO-013
Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dubbele schommel op lagers (2-zits frame) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
393,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:393,00 €Normale prijs:447,00 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De PREMIUM MO-013 dubbele schommel (2-zits frame) is een stalen frame van hoge kwaliteit waarmee je gemakkelijk, comfortabel en met een gegarandeerde veiligheid voor je gezin een speeltuin in de tuin kunt opzetten. Twee zitplaatsen en extra bevestigingen voor een hangmat maken een veelzijdig en flexibel gebruik van de structuur mogelijk en besparen zo ruimte in de tuin. Het gebruik van lagers in de beugels verhoogt het gebruikscomfort van de schommel aanzienlijk.

Let op! Touwen en zitjes worden niet meegeleverd.

Dubbele schommel met 4 haken voor elk type zitje.

De PREMIUM MO-013 dubbele schommel heeft 2 zitjes en 4 ophangpunten, wat veel mogelijkheden biedt. Afhankelijk van je behoeften en voorkeuren kun je elk type zitje bevestigen - een traditionele plastic of houten plank, een minimalistische schijf, een peuterschommel of een Braziliaanse hangstoel om te relaxen.

Het is ook mogelijk om beide zittingen te gebruiken voor een groter zitje - er past bijvoorbeeld een meerpersoonsnestschommel of een schommelbank in het frame, dat meer dan 3 meter breed is. Het maximale draagvermogen van de PREMIUM MO-013 schommel is 200 kg, zodat het hele gezin of een groep jongere gasten de structuur tegelijkertijd kunnen gebruiken.

Hangmatframe - veelzijdig gebruik van de structuur

De frames van het schommelframe bevatten extra bevestigingen waarmee het frame kan worden gebruikt voor het ophangen van een hangmat. Dankzij de eenvoudige montage en demontage van de ophangingen kun je de schommelzitjes op elk moment verwijderen en een hangmat ophangen, waardoor de speeltuin verandert in een ontspanningszone - ideaal, bijvoorbeeld als de kinderen zich klaarmaken om naar bed te gaan en je jezelf wilt trakteren op een moment van avondontspanning.

Andere hangende accessoires die met succes aan het frame kunnen worden bevestigd, zijn onder andere

 • bokszak,
 • gymnastiekringen,
 • turnbanden,
 • trapeze voor oefeningen,
 • klimtouw,
 • schommelstang.

Lagerbevestigingen met karabijnhaken - soepele en stille bevestigingen

Hoogwaardige, roestvrijstalen lagerbevestigingen zorgen voor een zachte schommelbeweging van de schommel. De lagerbevestigingen verminderen de weerstand en minimaliseren de wrijvingskracht, waardoor de schommel gemakkelijker in beweging te zetten is en langer meegaat. De verminderde wrijving verlengt ook aanzienlijk de levensduur van de bevestigingen.

De roestvrijstalen kogellagers die worden gebruikt in de PREMIUM MO-013 dubbele schommel zijn ook een lust voor het oor - de ongehinderde beweging van de bevestigingen betekent een einde aan piepen, kraken en andere onaangename geluiden die het spelen en ontspannen in de tuin kunnen verstoren.

Versterkt frame - veilige, duurzame constructie

Het stalen frame voor de dubbele schommel is een duurzame en veilige constructie. Profielen met een doorsnede van 60x60x2 mm van hoogwaardig staal garanderen een veilig gebruik. De stabiliteit van het frame wordt bovendien gegarandeerd door een versterking tussen de poten en de dwarsbalk in de vorm van een passend gebogen bevestigingselement.

Het gepoedercoate staal biedt ook een hoge weerstand tegen weersomstandigheden - zoals regen, wind, lage en hoge temperaturen - en mechanische schade, waaronder krassen.

Spreidhoek van het frame - extra stabilisatie

De PREMIUM MO-013 dubbele schommel is meer dan 2 meter hoog, waardoor hij comfortabel te gebruiken is voor zowel kinderen als volwassenen. De spreidhoek die gevormd wordt door de dwarsbalk en de poten verhoogt de stabiliteit en veiligheid van de hele constructie aanzienlijk.

Bevestiging aan de grond - verankeringsmogelijkheid

Er zijn gaten voor ankers in de voetplaten van het frame - verankering van de structuur aan de grond verhoogt de stabiliteit en voorkomt dat de schommel wegglijdt. Door de tuinschommel aan de grond te verankeren wordt de belasting ook gelijkmatig verdeeld, wat ook de grond waarop de structuur staat beschermt.

De dubbele schommel van Marbo Sport is volledig veilig, zelfs zonder verankering - de poten eindigen in geprofileerde platen waarmee het frame stabiel op de grond kan worden geplaatst.

OUTDOOR line - een outdoor gym voor iedereen

Marbo OUTDOOR is een serie voor mensen die een outdoor gym willen creëren op maat van hun trainingsbehoeften - professioneel of amateur - maar ook een outdoor recreatie ruimte voor het hele gezin. Deze toestellen zijn perfect voor de tuin, volkstuin of andere groene ruimte.

De modulariteit van het systeem betekent dat iedereen zijn eigen set bewegings- en recreatieapparatuur kan samenstellen. Het basiselement van de serie is de multifunctionele ladder - een op zichzelf staande structuur die volwassenen en kinderen inspireert om actief bezig te zijn. Hij kan worden uitgebreid met extra elementen die de mogelijkheden voor training en spel uitbreiden - naar eigen behoefte.

De elementen van de OUTDOOR-serie combineren compromisloze kwaliteit en precisiewerk. Ze zijn gebaseerd op robuuste structuurprofielen en buizen om volledige veiligheid bij het gebruik gedurende jaren te garanderen.

Speciale versterkingen van dik plaatstaal verhogen de sterkte en stabiliteit van de structuur. Het systeem kan eenvoudig worden bevestigd door verankering in de grond. Optioneel kunnen de palen ook in beton worden gegoten - naar persoonlijke voorkeur. Buiten sporten was nog nooit zo eenvoudig!

Technische specificaties
Gewicht
56 kg
Bouwprofiel
60x60x2 mm
Gewicht belasting
200 kg
hoogte
212 cm
Diepte
172 cm
breed
306 cm
Diameter van montagegaten tot vloer
14 mm
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel