HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

universele optrekstang voor wand- of plafondmontage met bokszakhouder MH-D202 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-D202
universele optrekstang voor wand- of plafondmontage met bokszakhouder MH-D202 - Marbo Sport
universele optrekstang voor wand- of plafondmontage met bokszakhouder MH-D202 - Marbo Sport
universele optrekstang voor wand- of plafondmontage met bokszakhouder MH-D202 - Marbo Sport
universele optrekstang voor wand- of plafondmontage met bokszakhouder MH-D202 - Marbo Sport
universele optrekstang voor wand- of plafondmontage met bokszakhouder MH-D202 - Marbo Sport
universele optrekstang voor wand- of plafondmontage met bokszakhouder MH-D202 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
57,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:57,00 €Normale prijs:64,89 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De universele optrekstang MH-D202 is de perfecte oplossing voor uw thuisgymnastiek.

Dankzij de speciale constructie kan de optrekstang zowel aan de muur als aan het plafond worden bevestigd. Het enige wat je hoeft te doen is 2 schroeven los te draaien en de stang te draaien.

De optrekstang is voorzien van een bokszakhouder. U hoeft niet meer geld uit te geven aan een extra opschorting.

Voor de productie van de optrekstang is een sterk profiel van 40 x 40 mm gebruikt, wat de sterkte van het product garandeert. Het product is voorzien van een sterke en robuuste poedercoating in het zwart.

Bekijk wat voor soort oefeningen je kunt doen:

 • Optrekken op de borst (strakke grip), optrekstang
 • Optrekken op de borst (brede greep), optrekstang

Toegepaste oplossingen:

Rubberen handvatten

Bekijk de details! Alle schroeven en moeren zijn voorzien van professionele doppen die de veiligheid en esthetiek van het product verhogen.

De rubberen grepen zijn speciaal voor dit apparaat gemaakt en passen perfect bij de diameter van het handvat.

Verstelbare beugel

Stelt u zich de volgende situatie eens voor: u koopt een optrekstang, wilt deze aan de muur bevestigen, boort de gaten en blijkt dat de muur te zwak is. Je moet het product retourneren, wat met extra Kosten.

De optrekstang MH-D202 zal voor jou geen probleem zijn! Je draait maar 2 schroeven en je monteert de optrekstang eenvoudig aan het plafond! Al klaar!

De MH-D202 is absoluut een veelzijdig, multifunctioneel product op de markt!

8 montagegaten

Dankzij het gebruik van 8 montagegaten met een diameter van 11 mm kan de optrekstang zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd.

De juiste diameter van de gaten maakt de sterkste montage mogelijk.

bokszakhouder

De optrekstang MH-D202 is voorzien van een sterke bokszakhouder. Het is 3 mm dik, wat betekent dat het bestand is tegen intensieve training.

Dankzij deze oplossing bespaart u ruimte in uw homegym.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het verzekert de stabiliteit die: is onvergelijkbaar met andere sportartikelen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. Wij hebben ontvang het beveiligingscertificaat en het hoogste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
Afstand tot het plafond
43 cm
Afstand tot de muur
43 cm
Benodigde ruimte
aan de muur/plafond
breed
108 cm
Bevestigingsgaten
8 szt.,
Diameter: 11 mm,
verticale afstand: 184 mm,
horizontale afstand: 80 mm
Gewicht
6,7 kg
Profil
40 x 40 mm
Gewicht belasting
150 kg
Staat
Nieuw
Attentie:
Bevestigingsschroeven zijn niet inbegrepen in het product, omdat het type bevestigingsschroeven moet worden gekozen op basis van het type muur.
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel