HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Halterrek MP-S213 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-S213_2.0-k2
Halterrek MP-S213 2.0 - Marbo Sport
Halterrek MP-S213 2.0 - Marbo Sport
Halterrek MP-S213 2.0 - Marbo Sport
Halterrek MP-S213 2.0 - Marbo Sport
Halterrek MP-S213 2.0 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
681,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:677,00 €Normale prijs:774,00 € -12%
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Het MP-S213 2.0 halterrek is een professionele oplossing voor het opbergen van halters en griffioenen. Het maakt het makkelijker voor je om orde en netheid te handhaven. Het compacte ontwerp van het frame van het rek zorgt ervoor dat het hele apparaat weinig ruimte inneemt en ook goed zal werken in kamers met een kleinere ruimte.

Veilige vorm van de haken

We hebben de haken van het rek zo ontworpen dat de griffioen niet per ongeluk van het rek kan glijden. We hebben hun oppervlak beschermd met een roestwerende coating en ze bedekt met een extra laag gelakt staal zodat ze opgaan in de hele structuur van het rek.

Rubberen voetjes

De standaard is voorzien van antislipvoetjes van dik rubber. Deze zorgen ervoor dat de standaard zelfs op gladde oppervlakken niet verschuift.

Stevige constructie

We hebben het frame van de stand gemaakt van 100 x 50 x 3 mm profiel en 3 mm plaatstaal, waardoor de hele structuur ongelooflijk sterk en massief is.

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
153 cm
breed
88 cm
lengte
99 cm
Gewicht
102 kg
Gewicht belasting
400 kg
Plaats voor barbells
10 szt.
Profil
100 x 50 x 3 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Benodigde ruimte
0,87 m2
kleur
Zwart mat
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel