HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Olympische verstelbare bank met standaards MP-L213 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-L213_2.0-k2t4
Olympische verstelbare bank met standaards MP-L213 2.0 - Marbo Sport
Olympische verstelbare bank met standaards MP-L213 2.0 - Marbo Sport
Olympische verstelbare bank met standaards MP-L213 2.0 - Marbo Sport
Olympische verstelbare bank met standaards MP-L213 2.0 - Marbo Sport
Olympische verstelbare bank met standaards MP-L213 2.0 - Marbo Sport
Olympische verstelbare bank met standaards MP-L213 2.0 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
1 100,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:1 094,00 €Normale prijs:1 250,00 € -12%
1 250,00 €
1 100,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Olympische verstelbare bank met statieven MP-L213 2.0 uit de PRO 2.0 lijn


Heeft je sportschool te weinig ruimte? Ben je op zoek naar een professionele bank waarmee je elk spierdeel kunt trainen? Bekijk dan zeker ons nieuwste product: de MP-L213 2.0 bank.

Dit apparaat is een echte combo die een rechte bank, een schuine bank, een schouderbank en zelfs squatrekken vervangt. Het is ideaal voor kleine sportscholen, hotels en scholen. Het zal overal van pas komen waar we vanwege ruimtebeperkingen geen aparte standaards voor afzonderlijke spieronderdelen kunnen plaatsen.

UNIVERSITEIT


Pak de hendel vast, zet de rugleuning zo hoog mogelijk, schuif de bank naar voren ten opzichte van de rekken en geniet van een professionele bank om je schouderspieren te trainen.

Plaats de bank dichter bij de rekken, kies een van de verschillende beschikbare hoeken van de rugleuning en je hebt de mogelijkheid om een volledige borsttraining uit te voeren met positieve obliques.

Heb je een stevige halterbank nodig voor horizontaal of negatief schuin barbell presses? Niets is eenvoudiger!

Stel de rugleuning in op de horizontale of -1 positie, verplaats de bank ten opzichte van de rekken en voer een traditionele horizontale of negatieve schuine barbell press uit.

DUURZAAMHEID EN VEILIGHEID


We hebben de rekken met meerdere niveaus gemaakt van dik en stevig #8 mm plaatstaal, dat we hebben beschermd met een anticorrosiecoating en bedekt met een extra laag gelakt staal om op te gaan in de hele structuur van de machine. Zulke sterke materialen garanderen volledige veiligheid en comfort voor uw klanten.

Attentie!

MP-A001 2.0 bussen maken geen deel uit van de set en kunnen apart worden aangeschaft.

SCHARNIER DAT DE STEUNEN MET DE BANK VERBINDT

Dankzij het speciale verbindingsstuk kun je de bank volledig verlengen tot voorbij de omtrek van de staanders. Hierdoor heb je genoeg ruimte om veel soorten oefeningen uit te voeren met de standaards alleen, waaronder barbell squats.

UITBREIDBAARHEID

Aan beide zijden van de bank zitten gaten waarin je de optionele MP-A001 2.0 olympische gewichtsbussen kunt bevestigen..

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
158 cm,
bankhoek 0°: 42 cm
breed
121 cm
lengte
min. 154 cm,
maks. 212 cm
Afstand tussen de rekken
119 cm
Gewicht
175 kg
Stoelverstelling
3-traps
Gewicht belasting
400 kg
Profil
100 x 50 x 3 mm
Benodigde ruimte
3,57 m2
Kleur bekleding
zwart
Kleur van het frame
zwart
Rugleuningverstelling
8 posities (0-80 graden),
1 positie (-13 graden)
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel