HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Eenpersoons schommel (frame) SLIM MO-019 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Productcode:MO-019
Eenpersoons schommel (frame) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Eenpersoons schommel (frame) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Eenpersoons schommel (frame) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Eenpersoons schommel (frame) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Eenpersoons schommel (frame) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Eenpersoons schommel (frame) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Eenpersoons schommel (frame) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Eenpersoons schommel (frame) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Eenpersoons schommel (frame) SLIM MO-019 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
143,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:143,00 €Normale prijs:162,00 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Bent u van plan een kinderschommel te bouwen? Bent u op zoek naar een solide oplossing om uw kinderen veilig te laten spelen? Met het MO-019 SLIM frame van Marbo Sport verandert u uw tuin in een speeltuin.

Of uw kind nu droomt van een traditionele schommel, een schommelstoel van het type "ooievaarsnest" of een houten hangbank - elk van deze accessoires kan worden gemonteerd op het stalen frame van Marbo Sport.

Kabels, zadel en bevestigingshaken maken geen deel uit van de kit.
Aan het frame kan een groot aantal accessoires worden opgehangen, zowel voor spel als voor sporttraining. Daarom wordt de keuze van het ophangproduct aan de klant overgelaten, zodat deze het model, de vorm en de kleur kan kiezen die aan zijn individuele verwachtingen voldoen.

Duurzame bevestigingshaken

Twee haken zorgen voor een snelle installatie van het zitje, zonder gereedschap. Op een al even snelle en eenvoudige manier kunnen we de zitting (net als alle andere hangers) verwijderen, bijvoorbeeld om hem te verbergen voor de neervallende regen.

Deze oplossing maakt het ook mogelijk om meerdere accessoires handig te gebruiken. U kunt één frame gemakkelijk gebruiken als tuinschommel en als bokstashanger, bijvoorbeeld.

Versterking van het frame

De bovenste verbindingen tussen de poten en de dwarsbalk zijn verder versterkt met een passend gebogen bevestigingselement, wat de stabiliteit van de structuur verhoogt en een veilig gebruik garandeert.

Het aangeboden product is een hoogwaardige, duurzame en veilige constructie van 40x40x2 mm stalen profielen, die een draagvermogen tot 60 kg garandeert.

Open frame hoek

De horizontale dwarsbalk vormt een stompe hoek met de poten, wat de stabiliteit van de hele constructie aanzienlijk verbetert.

Het frame is gepoedercoat, waardoor het beter bestand is tegen weersomstandigheden en krassen.

Bevestiging aan de grond

Dankzij de gaten in de poten van het frame is het mogelijk de structuur in de grond te verankeren, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd en de schommel tegen mogelijke verplaatsing wordt beschermd.

Mogelijke ophangingen:

 • Traditionele schommel
 • Ooievaarsnest
 • Hangstoel
 • Bokszak
 • Gymnastiekringen
 • Touwen voor gymnastiek
 • Trapeze voor oefeningen
 • Klimtouw
 • Beweegbare stang
 • Vele anderen

OUTDOOR lijn - een outdoor gym voor iedereen

Marbo OUTDOOR is een serie voor mensen die een outdoor gym willen creëren op maat van hun trainingsbehoeften - professioneel of amateur - maar ook een ruimte voor outdoor recreatie voor het hele gezin. Deze toestellen zijn perfect voor de tuin, volkstuin of andere groene ruimte.

De modulariteit van het systeem betekent dat iedereen zijn eigen set bewegings- en recreatieapparatuur kan samenstellen. Het basiselement van de serie is de multifunctionele ladder - een op zichzelf staande structuur die volwassenen en kinderen inspireert om actief bezig te zijn. Hij kan worden uitgebreid met extra elementen die de mogelijkheden voor training en spel uitbreiden - naar eigen behoefte.

De elementen van de OUTDOOR-serie combineren compromisloze kwaliteit en precisiewerk. Ze zijn gebaseerd op robuuste structuurprofielen en buizen om volledige veiligheid bij het gebruik gedurende jaren te garanderen.

Speciale versterkingen van dik plaatstaal verhogen de sterkte en stabiliteit van de structuur. Het systeem kan eenvoudig worden bevestigd door verankering in de grond. Optioneel kunnen de palen ook in beton worden gegoten - naar persoonlijke voorkeur. Buiten sporten was nog nooit zo eenvoudig!

Technische specificaties
Gewicht
27 kg
Bouwprofiel
40x40x2 mm
Gewicht belasting
60 kg
breed
182 cm
hoogte
189 cm
Diepte
143 cm
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel