HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Externe turnladder MO-003 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Productcode:MO-003
 Externe turnladder MO-003 - Marbo Sport
 Externe turnladder MO-003 - Marbo Sport
 Externe turnladder MO-003 - Marbo Sport
 Externe turnladder MO-003 - Marbo Sport
 Externe turnladder MO-003 - Marbo Sport
 Externe turnladder MO-003 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
351,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:349,00 €Normale prijs:399,00 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Outdoor turnladder MO-003 Marbo Sport

Zorg voor uw vorm in de frisse lucht. Voer veilig en comfortabel oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht. Met de outdoor turnladder uit de nieuwste OUTDOOR serie van Marbo Sport kan uw hele gezin trainen.

De MO-003 is een structuur die perfect is voor uw achtertuin, speeltuin, park, volkstuin of andere groene ruimte. Waar u maar wilt.

Dit model:

 • zullen kinderen en volwassenen kunnen oefenen;
 • is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen stress, zelfs bij intensieve training;
 • heeft een modulair ontwerp - u kunt het uitbreiden met extra elementen om uw buitentraining te verrijken.

De ladder is een op zichzelf staand stuk dat u en uw geliefden veel mogelijkheden biedt voor actief plezier.

Na verloop van tijd kunt u er extra elementen aan bevestigen, zoals een pull-up bar, dip-handgrepen en meer. Zo breidt u uw trainingsmogelijkheden uit.

Eén ontwerp - vele toepassingen

Deze buitenladder is het perfecte accessoire voor liefhebbers van calisthenics. Je doet er zowel kracht- als uithoudingsoefeningen op, en traint je evenwichtsgevoel en coördinatie.

Ook kinderen zullen er baat bij hebben - het is een geweldige plek voor actief buitenspelen!

Maar liefst 226 cm hoog en met horizontale en verticale sporten.

Op de horizontale sporten kun je bijvoorbeeld pull-ups of dips doen - waarmee je de spieren van je bovenlichaam versterkt. De verticale zijn geweldig voor onder andere:

 • een warming-up vóór de training en stretching,
 • eenvoudige algemene ontwikkelingsoefeningen zoals stretches, squats, enz,
 • corrigerende oefeningen voor houdingsafwijkingen bij kinderen, bijv. buigingen en rugbuigingen,
 • het doen van push-ups,
 • zogenaamde omgekeerde rij, d.w.z. pull-ups met behulp van oefenbanden,
 • ... en op vele andere manieren.

Het is geweldige bewegingsinspiratie voor iedereen - ongeacht leeftijd of conditie. Het geeft je zin om te bewegen!

Ideaal ontwerp voor dips

Zijn handrail push-ups een belangrijk onderdeel van je dagelijkse training? Of wil je ze opnemen in je set oefeningen? Nu kan het!

Het ontwerp is uitgebreid met stevige dipstangen. Ze zijn geplaatst op de optimale hoogte voor de oefening (97 cm) en bieden een comfortabele grip.

Stabiele en robuuste constructie

De hoge kwaliteit van de in de profielen gebruikte metaallegering en de precisie van de verbindingen van de onderdelen zijn niet alles. Bovendien hebben we versterkingen gebruikt bij de verbindingen. Dat maakt de constructie nog stabieler en veiliger.

Daardoor is dit trainingstoestel bestand tegen belastingen van zelfs tot 110 kg. Trainen zonder angst!

Verankering in beton - een garantie voor stabiliteit

De stabiliteit van de gehele constructie hangt grotendeels af van de grondsoort en de kwaliteit van de installatie in die grond. Vóór de installatie moet de bodem worden onderzocht en de juiste methode voor de verankering van de kolommen aan het bodemtype worden aangepast.

Voor het beste resultaat raden wij aan de pijlers van de constructie op een diepte van ten minste 37 cm in de grond in te bedden en daarna te betonneren - de minimale afmetingen van de fundering zijn 25x25x60 cm..

Deze oplossing geeft u maximale stabiliteit, zelfs bij zeer intensieve oefeningen - ongeacht de aard van de ondergrond.

OUTDOOR line - een outdoor gym voor iedereen

Marbo OUTDOOR is een serie voor mensen die een outdoor gym willen creëren op maat van hun trainingsbehoeften - professioneel of amateur - maar ook een outdoor recreatie ruimte voor het hele gezin. Deze toestellen zijn perfect voor de tuin, volkstuin of andere groene ruimte.

De modulariteit van het systeem betekent dat iedereen zijn eigen set bewegings- en recreatieapparatuur kan samenstellen. Het basiselement van de serie is de multifunctionele ladder - een op zichzelf staande structuur die volwassenen en kinderen inspireert om actief bezig te zijn. Hij kan worden uitgebreid met extra elementen die de mogelijkheden voor training en spel uitbreiden - naar eigen behoefte.

De elementen van de OUTDOOR-serie combineren compromisloze kwaliteit en precisiewerk. Ze zijn gebaseerd op robuuste structuurprofielen en buizen om volledige veiligheid bij het gebruik gedurende jaren te garanderen.

Speciale versterkingen van dik plaatstaal verhogen de sterkte en stabiliteit van de structuur. Het systeem kan eenvoudig worden bevestigd door verankering in de grond. Optioneel kunnen de palen ook in beton worden gegoten - naar persoonlijke voorkeur. Buiten sporten was nog nooit zo eenvoudig!

Technische specificaties
Gewicht belasting
110 kg
Gewicht
52,6 kg
Bouwprofielen
profil 40x40x1,
pijp D30x2
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel