HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Olympische triceps stang 86cm MW-G86-OLI-CH - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Weight
Productcode:1001025
Olympische triceps stang 86cm MW-G86-OLI-CH - Marbo Sport
Gryf olimpijski kratownica 86 cm MW-G86-OLI-CH - Marbo Sport
Zacisk sprężynowy na gryfy olimpijskie fi50 mm MA-Z003 - Marbo Sport
Olympische triceps stang 86cm MW-G86-OLI-CH - Marbo Sport
Gryf olimpijski kratownica 86 cm MW-G86-OLI-CH - Marbo Sport
Zacisk sprężynowy na gryfy olimpijskie fi50 mm MA-Z003 - Marbo Sport
status_iconItem momenteel niet beschikbaar, neem contact op met winkelpersoneel
66,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:66,00 €Normale prijs:74,70 € -12% Kopen als een set,je bespaart37,27% (39.21)
  • Gratis retourneren tot 14 dagen
    Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
  • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
    Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
  • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
    Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
  • 40 jaar kwaliteit

De Olympia Triceps Bar is een professioneel product waarmee de gebruiker veilig kan sporten met losse gewichten. Met hun hulp kunt u het figuur verbeteren en een veilige en effectieve training geven. Een ander voordeel van het product is het gekartelde handgreepdeel.

Technische specificaties
lengte
~86 cm
Lengte van het handvatdeel
45 cm
Szerokość części chwytnej
ok. 26 cm
Diameter handgreep
ok. 25 mm
Diameter van de ruimte voor halterschijven
50 mm
Gewicht belasting
200 kg
Gewicht
~11 kg
sluitingen
Veergrendels (2 st.)
Materiaal
wysokiej jakości stal chromowana
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel