HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Productcode:MO-018
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
PREMIUM 2-standenschommel op lagers voor ladder - MO-018 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
286,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:286,00 €Normale prijs:325,00 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Met het MO-018 schommelframe van Marbo Sport kunt u uw bestaande PREMIUM schommel eenvoudig uitbreiden met een extra standaard. Je kunt het ook combineren met de MO-016 turnladder om een thuisspeeltuin te creëren.

Let op: het MO-018 frame is geen op zichzelf staande constructie, maar wordt gebruikt om de PREMIUM frames uit de Outdoor serie uit te breiden.

Productkenmerken:

 • Robuuste constructie: Gemaakt van hoogwaardig staal - 60x60x2 mm profiel, het frame wordt gekenmerkt door uitzonderlijke sterkte en weersbestendigheid.
 • Uitbreidbaar: het MO-018 schommelframe kan worden aangesloten op de MO-016 turnladder of andere PREMIUM schommelframes.
 • Kogelgelagerde handgrepen met karabijnhaken: Hoogwaardige roestvrijstalen gelagerde handgrepen zorgen voor een soepele schommelbeweging.
 • Elegant ontwerp: Dankzij het moderne uiterlijk past het frame perfect in elke ruimte en is het nog aantrekkelijker.
 • Stabiliteit: De sterke gewrichten en brede basis zorgen voor stabiliteit, zelfs bij intensief gebruik.

Lagerhaken met karabijnhaken - soepele en stille bevestiging.

Hoogwaardige roestvrijstalen lagerhaken zorgen voor een soepele zwaaibeweging. De lagerbevestigingen nivelleren de weerstand door de wrijving te verminderen - hierdoor schommelt de schommel gemakkelijker en gaat de schommel zelf langer mee. De verminderde wrijving verlengt ook aanzienlijk de levensduur van de vergrendelingen

De roestvrijstalen kogellagers die gebruikt worden in de PREMIUM MO-018 1-station schommel zijn ook een verademing voor de oren - ongehinderd bewegen van de handgrepen betekent een einde aan piepen, kraken en andere onaangename geluiden die tuinplezier en ontspanning onaangenaam kunnen maken.

Versterkt frame - veilige, robuuste constructie

Het aangeboden stalen frame voor de dubbele schommel zorgt voor een duurzame en veilige constructie. De 60x60x2 mm profielen van hoogwaardig staal garanderen een veilig gebruik. De stabiliteit van het frame wordt extra verzekerd door versterking tussen de poten en de dwarsbalk in de vorm van een passend gebogen bevestigingselement.

Het gepoedercoate staal zorgt ook voor een hoge weerstand tegen weersomstandigheden - zoals regen, wind, lage en hoge temperaturen - en mechanische schade, waaronder krassen.

Open hoek van het frame - extra stabilisatie

De PREMIUM MO-018 schommel is meer dan 2 meter hoog, waardoor kinderen en volwassenen er comfortabel gebruik van kunnen maken. De open hoek van de dwarsbalk met poten verhoogt de stabiliteit en veiligheid van de hele constructie aanzienlijk.

Bevestiging aan de grond - verankering is mogelijk.

Er zitten verankeringsgaten in de poten van het frame - verankering van de structuur aan de grond verhoogt de stabiliteit en voorkomt dat de schommel beweegt. Verankering van de tuinschommel aan de grond zorgt ook voor een gelijkmatige verdeling van de belasting, wat de grond waarop de constructie staat verder beschermt.

De Marbo Sport dubbele schommel is volledig veilig zonder verankering - de poten zijn afgewerkt met een geprofileerde plaat waardoor het frame stabiel op de grond kan worden geplaatst.

OUTDOOR line - een outdoor gym voor iedereen

Marbo OUTDOOR is een serie voor mensen die een outdoor gym willen creëren op maat van hun trainingsbehoeften - professioneel of amateur - maar ook een outdoor recreatie ruimte voor het hele gezin. Deze toestellen zijn perfect voor de tuin, volkstuin of andere groene ruimte.

De modulariteit van het systeem betekent dat iedereen zijn eigen set bewegings- en recreatieapparatuur kan samenstellen. Het basiselement van de serie is de multifunctionele ladder - een op zichzelf staande structuur die volwassenen en kinderen inspireert om actief bezig te zijn. Hij kan worden uitgebreid met extra elementen die de mogelijkheden voor training en spel uitbreiden - naar eigen behoefte.

De elementen van de OUTDOOR-serie combineren compromisloze kwaliteit en precisiewerk. Ze zijn gebaseerd op robuuste structuurprofielen en buizen om volledige veiligheid bij het gebruik gedurende jaren te garanderen.

Speciale versterkingen van dik plaatstaal verhogen de sterkte en stabiliteit van de structuur. Het systeem kan eenvoudig worden bevestigd door verankering in de grond. Optioneel kunnen de palen ook in beton worden gegoten - naar persoonlijke voorkeur. Buiten sporten was nog nooit zo eenvoudig!

Technische specificaties
Gewicht
35 kg
Bouwprofiel
60x60x2 mm
Gewicht belasting
200 kg
breed
282 cm
hoogte
212 cm
Diepte
172 cm
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel