HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

MP-S206 2.0 statief met chromen halters 1-10kg - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-S206_2.0_110KG-k2
MP-S206 2.0 statief met chromen halters 1-10kg - Marbo Sport
MP-S206 2.0 statief met chromen halters 1-10kg - Marbo Sport
MP-S206 2.0 statief met chromen halters 1-10kg - Marbo Sport
MP-S206 2.0 statief met chromen halters 1-10kg - Marbo Sport
MP-S206 2.0 statief met chromen halters 1-10kg - Marbo Sport
MP-S206 2.0 chroom halterrek - Marbo Sport
Zestaw hantli chromowanych ze stojakiem 1-10kg MP-S206 - Marbo Sport
status_iconProduct beschikbaar op aanvraag, langere levertijd
1 078,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:1 072,00 €Normale prijs:1 225,00 € -12% Kopen als een set,je bespaart8,12% (95.29)
1 225,00 €
1 078,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De MP-S206 2.0 chromen halterstatief is de perfecte combinatie van design, ergonomie en buitengewone functionaliteit.

Het is een zeer sterke constructie van 4 mm dik lasergesneden plaatstaal en krachtige 100x50 mm profielen met een wand van 3 mm! Zo'n sterk materiaal is een echte zeldzaamheid in dit soort fitnessapparatuur - wij besparen niet op materialen, want het is een garantie dat de standaard jarenlang zijn stabiliteit niet verliest of vervormt.

Ons nieuwste product bewijst dat een eenvoudige constructie helemaal niet primitief en onhandig hoeft te zijn, en dat een origineel ontwerp geen verlies van functionaliteit betekent.

UpForm chromen halters zijn de juiste keuze en investering die u zeker zullen helpen een moderne en professionele sportschool te creëren. Ze zijn ideaal voor de training van het bovenlichaam. Elke halter is voorzien van een reliëf met informatie over het gewicht. De ergonomische gekartelde handgrepen van de halters zorgen voor een betrouwbare grip, terwijl de niet-giftige en geurneutrale materialen die tijdens het productieproces zijn gebruikt en de afgeronde randen volledig comfort garanderen tijdens de training. De hoogwaardige chroomcoating zorgt voor een esthetisch design en een hoge weerstand tegen krassen en schuren.

Zestaw wysokiej jakości hantli stałych chromowanych 1-10kg o łącznej wadze 110kg.

Zestaw zawiera:

 • 2 x 1 kg
 • 2 x 2 kg
 • 2 x 3 kg
 • 2 x 4 kg
 • 2 x 5 kg
 • 2 x 6 kg
 • 2 x 7 kg
 • 2 x 8 kg
 • 2 x 9 kg
 • 2 x 10 kg

De PRO 2.0 lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo PRO 2.0 serie.

De apparatuur uit deze lijn heeft een verklaring van overeenstemming met de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur bestemd voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het Europees Kwaliteitscentrum gecontroleerd op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests, zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat die wij hebben ontvangen voor de PRO 2.0 lijn van apparatuur.

Technische specificaties
MP-S206 2.0 chromen halterstatief
Hoogte 128 cm,
Lengte 64 cm,
Breedte 64 cm,
Standgewicht zonder halters 32 kg,
Materialen Profiel 100x50x3 Blad 4mm,
Kleur(en) zwart,
Overdekte ruimte 0,41 m2,
Maximale belasting 300 kg
Set chromen halters 1-10kg
Lengte van het greepgedeelte 12 cm (+/- 1cm),
Diameter van het greepgedeelte 30 mm (op het dikste punt) 22 mm (aan de uiteinden tegenover het smalste punt),
Gewichtstolerantie ~5%,
Dumbbell gewicht 110 kg
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel