HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Hyperextensie Bank MP-L212 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Productcode:MP-L212_2.0-k2t4
Hyperextensie Bank MP-L212 - Marbo Sport
Hyperextensie Bank MP-L212 - Marbo Sport
Hyperextensie Bank MP-L212 - Marbo Sport
Hyperextensie Bank MP-L212 - Marbo Sport
Hyperextensie Bank MP-L212 - Marbo Sport
Hyperextensie Bank MP-L212 - Marbo Sport
Hyperextensie Bank MP-L212 - Marbo Sport
Hyperextensie Bank MP-L212 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
596,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:592,00 €Normale prijs:677,00 € -12%
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Rugstrekkers - versterken het lichaam en verbeteren de houding

De Hyperextensie Bank van Marbo Sport is een apparaat dat voornamelijk is ontworpen voor het trainen van de rugspieren, met name de strekspieren. De meest bekende oefeningen die op dit apparaat worden uitgevoerd zijn torsoheffingen vanuit een val en rugstrekkers op de bank. De constructie is gebaseerd op dikke profielen van 100 x 50 mm met een wand van 3 mm, wat de stevigheid en duurzaamheid van de hele constructie garandeert, zelfs tijdens de meest intensieve trainingen.

Wie de bank gebruikt, kan ook een effectieve buikspiertraining doen en bij systematisch gebruik merkt hij een aanzienlijke verbetering van de lichaamshouding.

Hyperextensie Bank - hoogwaardige apparatuur en effectieve training

De fabrikanten hebben een aantal oplossingen gebruikt om klanten een apparaat te geven waarmee ze een bevredigende en effectieve workout kunnen doen:

 • de apparatuur heeft maar liefst 5 mogelijkheden om de steun te verstellen, zodat je deze individueel kunt aanpassen aan je lengte en voorkeuren;
 • kracht en sterkte wordt geleverd door een speciale vorm met positievergrendelingen, gebakken uit 3 mm dik plaatstaal;
 • eenvoudig in gebruik - om het gewenste niveau van de rugleuning in te stellen, moet je hem bij de handgrepen vastpakken en in de gewenste hoek zetten;
 • makkelijk te gebruiken beensloten - ze zijn gemaakt van sterk polyurethaanschuim, dat bedekt is met zacht kunstleer. Om de zichtbare terugtrekking van het materiaal te verbergen, is aan de uiteinden een rozet van kunststof gebruikt;
 • innovatieve bekleding - opgebouwd uit twee afzonderlijke elementen, die zijn aangepast aan de anatomische vormen van de gebruiker;
 • aandacht voor de kleinste details - alle handgrepen van de bank zijn bedekt met een laag dik en sterk rubber, dat zorgt voor een comfortabele en stevige grip. De uiteinden van de handgrepen zijn bedekt met een aluminium deksel met logo. De poten van de bank zijn voorzien van poten van dik rubber, zodat de apparatuur niet verschuift tijdens het trainen.

Om het hoogste veiligheidsniveau voor gebruikers te garanderen, is de apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de huidige normen.

PRO 2.0 line- apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste waar een echte bodybuilder aan kan voldoen - Marbo PRO 2.0 serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens PN-EN 957-4:2007 en kan worden gebruikt in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste toestellen op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, is onze apparatuur door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben we het veiligheidscertificaat en het topbeveiligingscertificaat ontvangen voor de PRO 2.0-lijn apparatuur.

Technische specificaties
hoogte
88 cm
breed
78 cm
lengte
120 cm
Gewicht
40 kg
Gewicht belasting
350 kg
Benodigde ruimte
0,93 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Kleur bekleding
zwart
Kleur van het frame
zwart
Rugleuningverstelling
5 posities
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel