HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Lat pull station MH-W106 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-W106
Lat pull station MH-W106 - Marbo Sport
Lat pull station MH-W106 - Marbo Sport
Lat pull station MH-W106 - Marbo Sport
Lat pull station MH-W106 - Marbo Sport
Lat pull station MH-W106 - Marbo Sport
Lat pull station MH-W106 - Marbo Sport
Lat pull station MH-W106 - Marbo Sport
Lat pull station MH-W106 - Marbo Sport
Lat pull station MH-W106 - Marbo Sport
status_iconItem momenteel niet beschikbaar, neem contact op met winkelpersoneel%d
255,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:255,00 €Normale prijs:289,89 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De lat pulldown MH-W106 is een apparaat voor privégebruik dat is uitgerust met een zitje, dijbeenbeschermers en een voetplaat. Het garandeert een comfortabele en comfortabele training.

Deze lat pulldown kenmerkt zich door zijn design. Dankzij de investeringen in onze machines kunnen we nu perfect uitgewerkte en complexe ontwerpen aanbieden.

De toegepaste technologieën en moderne oplossingen gaan hand in hand met de beste kwaliteit van de materialen. Wij zijn de enige in Polen die sportartikelen voor privégebruik produceren dankzij de modernste, computergestuurde machines.

Dit garandeert een ideale kwaliteit en verbetert de esthetiek van de productie. In het pakket krijg je alles wat je nodig hebt voor je training: lat pulldown, stalen kabels met karabijn en rubberen stopbuffers, dijpads, voetplaat en een lat pulldown bar.

De afgebeelde halterschijven zijn niet bij de levering inbegrepen.

Mogelijke oefeningen

 • Omgekeerde krullen (staand)
 • Bicepskrullen
 • Lat pulldown naar de borst (strakke grip)
 • Lat pulldown naar de nek (brede greep)

Toegepaste oplossingen

Verstelbare bekledingsrollen

De lat pulldown MH-W106 heeft 3-voudig in hoogte verstelbare bekledingsrollen gemaakt van comfortabel EVA-schuim.

Gewichtplaat laden

De lat pulldown loopt zeer soepel en soepel dankzij drie kogelgelagerde rollen. De MH-W106 wordt verzwaard met halterschijven, die je op een stok met een diameter van 25 mm schuift.

Professionele details

Voor een ideale productie zijn alle metalen elementen gepoedercoat. De schroeven en moeren zijn afgedekt met plastic doppen.

Deze oplossing verbetert de esthetiek en voorkomt krassen of verwondingen.

Antislipplatforms

De lat pulldown was uitgerust met comfortabele, antislip platforms. De platforms zijn gemaakt van dik golfplaten. Hun passende maat en speciale gebogen vorm zorgen ervoor dat ze een dubbele functie hebben.

Tijdens de rugoefening kun je je voeten op de platforms plaatsen en tijdens de staande schouderoefening stabiliseer je de lat pulldown.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrustingen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben het beveiligingscertificaat en het beste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
208 cm
breed
51 cm (zonder paal),
120 cm (met paal)
lengte
160 cm
Stoelhoogte
44,5 cm
Gewicht
29,1 kg
Gewicht belasting
140 kg
Kogelgelagerde rollen
7 szt.
Gewichtplaathouder
2 x 21 cm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Benodigde ruimte
0,82 m2,
stationair
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel